İnşallah.Bu kadar kanıtla falan yazdık uğraştık. Umarım pişman olacağı bir bilgisayar almaya kalkışmaz.
İnşallah.Bu kadar kanıtla falan yazdık uğraştık. Umarım pişman olacağı bir bilgisayar almaya kalkışmaz.
Arkadaşın galiba alacağı sistem bu:
Turboks(1800TL)
1800TL'ye Turbox marka alacağına:
2000TL'ye bundan al: Teknobiyotik ( dolar yüzünden 2000 TL yoksa 3 4 gün önce 1700 TL idi)
Uğraşmaya değmez. Küfürü direkt gördüğüm gibi "Küfür" diye raporu bastım. GTS 210 ile nasıl oyun oynuyor ona şaşırdım ama.@Silinen üye ben sana küfür eden arkadaşın adına özür dilerim kardeşim. Kusuruna bakma çocuk işte. Moderatörler gereken cezayı verdi
Kim kime küfretti? Hay yine kaçırdık ekşını@Silinen üye ben sana küfür eden arkadaşın adına özür dilerim kardeşim. Kusuruna bakma çocuk işte. Moderatörler gereken cezayı verdi
Uğraşmaya değmez. Küfürü direkt gördüğüm gibi "küfür" diye raporu bastım. GTS 210 ile nasıl oyun oynuyor ona şaşırdım ama.
Ne dediğini çok merak ediyorum. Buradan da öğrenemem kiHocam dediğim gibi çocuk işte bizde iki saattir bu konuda anlatmaya çalışıyoruz 1.nesil işlemcinin GT 730 besleyeceğini iddia ediyor anlatamadık bu yüzden kızdı sanırım ama size küfür etmesi yalnışdı cezalandırdı moderatörler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.