GT740 Valorant'ta kaç FPS verir?

toplam bütçem 1000-2000 en fazla hocam daha yukarsı yok 1.100 e r7240 90o tl yede 8 gb rame yükseltsem oynarım bence

ikinci elde alabilirim aslında sağolun tavsiyeniz için

yani hocam R7 240 2 GB DDRE5 / 8 GB RAM BİDE BENİM İŞLEMCİYLE 60 FPS ÜSTÜ OYNATIRMI ?
Oynatacaktır. Ancak 350 TL civarından fazla vermeyin o karta.

PSU'nun modelini öğrenmek için kasanın arka kapağı açmak gerek. Yeni model temperli camlı kasalardan bazılarında camın oradan da görülebiliyor.

hocam 60fps üstü alırsınız alırsınızda o ekran kartlarını almaya değmez. Tabii siz bilirsiniz karışamayız.
abi 2000 e kadar bütçekm var ama bulunduğum ilde ikinci el bulamıyorum sahibndenden baksammı acaba 750 ti daha iyi değilmi hocam bunlardan ?

aslında 1000 tl ye gtx 750 var onumu terecih etmeliyim yoksa 1.100e 750 ti mı hangisi daha iy

abi 2000 e kadar bütçekm var ama bulunduğum ilde ikinci el bulamıyorum sahibndenden baksammı acaba 750 ti daha iyi değilmi hocam bunlardan ?

aslında 1000 tl ye gtx 750 var onumu terecih etmeliyim yoksa 1.100e 750 ti mı hangisi daha iy
Hangi ilde oturuyorsunuz özel değilse tabii. Sahibindene bakabilirsiniz dediğiniz gibi uygun ekran kartları vardır mining yapılmış olsa bile bu ekran kartlarından iyi olacağı kesin. Ve evet 750 ti daha iyi diye biliyorum.

750 Ti daha güçlü. Düz 750 alınmaz. PSU beslerse 1050 Ti gibi bir karta yönelebilirsiniz.
tavsiyeniz iin sağolun son kararım şöyle

-gtx 750 ti 2gb
-6 gb ram
-i5-2400 3.10 ghz

valorant kesin 60 tan aşşa düşmez dimi ? tekrar sağolun hocam

Hangi ilde oturuyorsunuz özel değilse tabii. Sahibindene bakabilirsiniz dediğiniz gibi uygun ekran kartları vardır mining yapılmış olsa bile bu ekran kartlarından iyi olacağı kesin. Ve evet 750 ti daha iyi diye biliyorum.
ben siirtte oturuyom en yakını diyarbakırda oda param güvende sistemi ile para toplayıp alcağım sağolun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı