Çözüldü GTA 4 0xc000007B hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Emirhan79

Yoctopat
Daha fazla  
GTA 4'te 0xc000007b hatası alıyorum.
İnternet'ten çözümleri denememe rağmen hala yapamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim...
Process Monitor LogFile doyası'nı paylaşabilirim.

Çözüm
@Emirhan79 bulabildim.

Silin:
  • C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
Yükleyin:
Çoklu dosya indirmeye izin verin, yazılımların hem 32 bit hem 64 bit sürümlerini kurun. Yazılımın zaten kurulu olduğuna dair bir hatayla karşılaşırsanız kurulu sürümü kaldırıp yeniden deneyin.

Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın.
Paylaşabilir misiniz?

Umarım denediğiniz çözümlerden biri internetten DLL indirip atmak değildir. Öyle yaptıysanız attığınız DLL'leri silip tekrar rapor alın.

Evet bazı istenen DLL'leri indirip yaptım.
Ama şimdi dediğiniz gibi DLL'leri silip yeniden rapor aldım şimdi paylaşıyorum...

Paylaşabilir misiniz?

Umarım denediğiniz çözümlerden biri internetten DLL indirip atmak değildir. Öyle yaptıysanız attığınız DLL'leri silip tekrar rapor alın.

Eğer yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim kaç gündür bunun üzerinde uğraşıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
@Emirhan79 dosyayı herkese açık yapınız.

Sorunu bulabildiniz mi?

@Emirhan79 bulabildim.

Silin:
Yükleyin:
Çoklu dosya indirmeye izin verin, yazılımların hem 32 bit hem 64 bit sürümlerini kurun. Yazılımın zaten kurulu olduğuna dair bir hatayla karşılaşırsanız kurulu sürümü kaldırıp yeniden deneyin.

Çözüm
@Emirhan79 bulabildim.

Silin:
Yükleyin:
Çoklu dosya indirmeye izin verin, yazılımların hem 32 Bit hem 64 Bit sürümlerini kurun. yazılımın zaten kurulu olduğuna dair bir hatayla karşılaşırsanız kurulu sürümü kaldırıp yeniden deneyin.

Maalesef sorunum çözülmedi dediklerinizi yaptıktan sonra şu an GTA 4'ü açtığımda (msvcp140.dll bulunamadı) diyor...
Arada sırada bir de VCRUNTİME140.DLL bulunamadı diyor...
Yeni rapor: Logfile.PML

@Emirhan79 bulabildim.

Silin:
Yükleyin:
Çoklu dosya indirmeye izin verin, yazılımların hem 32 Bit hem 64 Bit sürümlerini kurun. yazılımın zaten kurulu olduğuna dair bir hatayla karşılaşırsanız kurulu sürümü kaldırıp yeniden deneyin.

Merhaba, ilk dediğinizde attığınız Linkler'deki Dosya'ları indirirken üst'te çıkan izin butonuna izin vermemiştim ve bu yüzden X86 dosyaları inmemiş.
İnmediği için ben de fark etmedim bu yüzden dolayı X86 dosyaları'nı kurmamışım.
Şu an izin verip hem X64-X86 dosyalarını kurduktan sonra şu an oyun açılıyor...
Yardımınız için çok teşekkür ederim...
Not: Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için söylüyorum; linkteki dosyaları indirirken yukarıda çıkan izin butonuna kesinlikle basmayı yani izin vermeyi unutmayın...
Saygılarla, teşekkürler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı