GTA 4 0xc000007b hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Nesil

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart:GigaByte B450M Sh2
PSU:Cooler Master 600W
Ram:Corsair Vengeance 2400Mhz 8X2 16GB
Ekran Kartı: XFX Rx 580 8Gb
İşlemci: Amd Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40Ghz
M.2 SSD:Adata Legend 710 - 512 Gb
Hata tam olarak şu:

1691235475035.png

Karşınıza çıkan DLL hataları Windows Media Player ile ilgili, demek ki şu an kullandığınız Windows 10 sürümü Media Player desteklemiyor. Temiz, orijinal bir ISO dosyası ile temiz kurulum yapmanızı öneriyorum, üstteki bir mesajımda da söylediğim gibi. Windows 10 Pro, Home fark etmez.
wmv core.dll var ya onu yükleyip o yere attık sorun çözüldü onun hatası yok bunların dll yi indirip oraya atsak sorun çözülür mü?

wmvcore.dll var ya onu yükleyip o yere attık sorun çözüldü onun hatası yok bunların DLL'yi indirip oraya atsak sorun çözülür mü?

Çözülebilir, ama DLL atmak çok sağlıklı bir yöntem değil. İleride başka yazılımlarda da sorun çıkarabilir. Yine de temiz kurulum yapmanızı en sağlıklısı olur.

Çözülebilir, ama DLL atmak çok sağlıklı bir yöntem değil. İleride başka yazılımlarda da sorun çıkarabilir. Yine de temiz kurulum yapmanızı en sağlıklısı olur.
mesela hangi yazılımlarda?

yaptım 0xc0000007 hatası var ya o geldi

Mesela hangi yazılımlarda?

Belirli bir yazılım ismi veremem, Hangi yazılımın hangi DLL'yi kullandığını ezberimde değil. Başka oyun olur, program olur vs.

Yaptım 0xc000007b hatası var ya o geldi.

Yani oyununuz da orijinal değil rapordan gördüğüm kadarıyla, bununla da alakalı olabilir, tam belli değil.

Lafı toparlamak gerekirse çözüm önerilerim şunlar; oyunu orijinal olarak satın alıp orijinal sürümünü kurun. Yine aynı DLL'lerden kaynaklı açılmama sorunu oluyorsa dediğim gibi temiz kurulum yapın.

Belirli bir yazılım ismi veremem, Hangi yazılımın hangi DLL'yi kullandığını ezberimde değil. Başka oyun olur, program olur vs.

Yani oyununuz da orijinal değil rapordan gördüğüm kadarıyla, bununla da alakalı olabilir, tam belli değil.

Lafı toparlamak gerekirse çözüm önerilerim şunlar; oyunu orijinal olarak satın alıp orijinal sürümünü kurun. Yine aynı DLL'lerden kaynaklı açılmama sorunu oluyorsa dediğim gibi temiz kurulum yapın.
orjinali var zaten steamde açmaya çalıştığımda rockstar games simgesi geliyor oyun görev yöneticisinde arka planda gözüküyor biraz sonra yok oluyor

Orijinali var zaten Steam'de açmaya çalıştığımda Rockstar Games simgesi geliyor oyun görev yöneticisinde arka planda gözüküyor biraz sonra yok oluyor

Raporda Rockstar Games Launcher veya Steam ile ilgili bir iz göremedim. Oyunun kurulu olduğu konum da garip:

D:\Games\Grand Theft Auto IV - The Complete Edition\GTAIV.exe

Her neyse, oyununuzu orijinal varsayalım. O zaman sistemsel, Windows Media Player DLL'leri ile ilgili hata alıp duruyorsunuz, temiz kurulum yapmanızı söylemekten başka bir önerim yok.

Raporda Rockstar Games Launcher veya Steam ile ilgili bir iz göremedim. Oyunun kurulu olduğu konum da garip:

D:\Games\Grand Theft Auto IV - The Complete Edition\GTAIV.exe

Her neyse, oyununuzu orijinal varsayalım. O zaman sistemsel, Windows Media Player DLL'leri ile ilgili hata alıp duruyorsunuz, temiz kurulum yapmanızı söylemekten başka bir önerim yok.
orjinali açmadığı için crack indirdim zaten

orjinal hali şuan kurulu değil ben onu kurunca yeni bir konu başlığı açacağım orada bana yardımcı olabilir misiniz

Orijinal hali şu an kurulu değil ben onu kurunca yeni bir konu başlığı açacağım orada bana yardımcı olabilir misiniz?

Olurum olurum da aynı DLL'lerden kaynaklandığını görürsem çözüm önerim değişmeyecek.

Olurum olurum da aynı DLL'lerden kaynaklandığını görürsem çözüm önerim değişmeyecek.
konu başlığımı açtım haberiniz olsun ama dll kaynaklı değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı