GTA 4 0xc000007b hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Nesil

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart:GigaByte B450M Sh2
PSU:Cooler Master 600W
Ram:Corsair Vengeance 2400Mhz 8X2 16GB
Ekran Kartı: XFX Rx 580 8Gb
İşlemci: Amd Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40Ghz
M.2 SSD:Adata Legend 710 - 512 Gb
Hata tam olarak şu:

1691235475035.png

Windows 10 Pro var bende o olur mu?

Yani bu hata bazı özelleştirilmiş Windows sürümlerinde veya Windows 10 N sürümünde oluyormuş araştırdığım kadarıyla. Şu an Windows 10 Pro kullanıyorsanız bu DLL ile ilgili sorun yaşamamanız gerekiyordu. Bu DLL'nin nasıl sağlıklı bir şekilde SysWOW64 klasörüne yüklenebileceği ile ilgili bir fikrim yok çünkü çok karşılaşılan bir DLL değil.

Yani bu hata bazı özelleştirilmiş Windows sürümlerinde veya Windows 10 N sürümünde oluyormuş araştırdığım kadarıyla. Şu an Windows 10 Pro kullanıyorsanız bu DLL ile ilgili sorun yaşamamanız gerekiyordu. Bu DLL'nin nasıl sağlıklı bir şekilde SysWOW64 klasörüne yüklenebileceği ile ilgili bir fikrim yok çünkü çok karşılaşılan bir DLL değil.
Yani çözümünü bilmiyorsunuz?

Yani çözümünü bilmiyorsunuz?

Çözümü bilmemekten değil, çünkü bu DLL'den kaynaklanan 0xc000007b hatasının belirli bir çözümü yok. ''Şunu şunu yap, bunu yap, kesin %100 çözülecek.'' diyerek çözülecek bir şey değil. Eksik gözüken WMVCore.DLL dosyası Microsoft Visual C++ paketleri, DirectX Runtime paketiyle falan da yüklenmiyor.

Kendi sistemimden yüklediğim WMVCore.DLL dosyası, bunu indirip C:\Windows\SysWOW64 konumuna atmayı deneyin o halde:

Son düzenleme:
Çözümü bilmemekten değil, çünkü bu DLL'den kaynaklanan 0xc000007b hatasının belirli bir çözümü yok. ''Şunu şunu yap, bunu yap, kesin %100 çözülecek.'' diyerek çözülecek bir şey değil. Eksik gözüken WMVCore.DLL dosyası Microsoft Visual C++ paketleri, DirectX Runtime paketiyle falan da yüklenmiyor.

Kendi sistemimden yüklediğim WMVCore.DLL dosyası, bunu indirip C:\Windows\SysWOW64 konumuna atmayı deneyin o halde:

1691422764455.png
1691422773998.png

Açmayı denedim ilk WMASF.DLL hatası geldi tamama bastım ardından mfperfhelper.dll hatası geldi ama wmvcore.dll hatası gelmedi

Öyle değil, yamalanmış ve sözde performans odaklı ISO'lar oluyor, stabil çalışmayabiliyor. Öyle bir Windows 10 sürümü mü kurulu şu an? (RekOS, ReviOS vs. gibi olanları diyorum.)
Ona nasıl bakılır bilmiyorum sadece 22h2 olduğunu biliyorum

Ona nasıl bakılır bilmiyorum, sadece 22H2 olduğunu biliyorum.

Karşınıza çıkan DLL hataları Windows Media Player ile ilgili, demek ki şu an kullandığınız Windows 10 sürümü Media Player desteklemiyor. Temiz, orijinal bir ISO dosyası ile temiz kurulum yapmanızı öneriyorum, üstteki bir mesajımda da söylediğim gibi. Windows 10 Pro, Home fark etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı