GTA 4 oynamak için oyunu açtım ancak oyun siyah ekran oldu ve yüklenmedi, bende bilgisayara reset atayım dedim ve bilgisayar kurtarma moduna girdi ve çıkamıyorum. Nasıl bilgisayarı kurtarabilirim?
Orijinal mi?GTA 4 oynamak için oyunu açtım ancak oyun siyah ekran oldu ve yüklenmedi, bende bilgisayara reset atayım dedim ve bilgisayar kurtarma moduna girdi ve çıkamıyorum. Nasıl bilgisayarı kurtarabilirim?
Güvenli modda başlat hallet sorunu.Crackl'li oyun indirecekseniz sağlam sitelerden indirin.GTA 4 oynamak için oyunu açtım ancak oyun siyah ekran oldu ve yüklenmedi, bende bilgisayara reset atayım dedim ve bilgisayar kurtarma moduna girdi ve çıkamıyorum. Nasıl bilgisayarı kurtarabilirim?
Steamden indirdim.Acaba hangi siteden indirdiniz crack indirdiyseniz bile saglam sitelerden indirmek lazım bilgisayarı güvenli modda açmayı deneyin.
Evet.Orijinal mi?
Oyun orjinal steamden aldım.Kaçak sitelerden indirmeyin hocam. Virüs o zaman bilgisayara girer ama orijinalse güvenli mod dan silin.
Oyun orjinal.Güvenli modda başlat hallet sorunu.Crackl'li oyun indirecekseniz sağlam sitelerden indirin.
Valla size şunu söyliyim korsana yönlendirmek gibi olmasın ama maalesef gta 4ün optimizasyonu cok kotu cokme kasma çok oluyor dedigim gibi güvenli moda alıp başlatın korsan sürümleri orjinalinden daha optimize maalesef.Steamden indirdim.
Evet.
Oyun orjinal steamden aldım.
Oyun orjinal.
Sorununuzu çözdüğünüze sevindim hocam.Steamden indirdim.
Evet.
Oyun orjinal steamden aldım.
Oyun orjinal.
Bilgisayar 10 dakika sonra kendi kendine açıldı, oyunu direkt sildim.
Ben güleyim mi üzüleyim mi?Valla size şunu söyliyim korsana yönlendirmek gibi olmasın ama maalesef gta 4ün optimizasyonu cok kotu cokme kasma çok oluyor dedigim gibi güvenli moda alıp başlatın korsan sürümleri orjinalinden daha optimize maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.