GTA 4 Complete Edition açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Baba Fingoo

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Asus Rtx 3060 Tİ Tuf Gaming
İşlemci
AMD Ryzen 5600x
Temmuz 2023'te GTA 4 Complete Edition'u 24 saat oynadım ve sonra sildim. Bu yıl temmuz ayında tekrar oynamak için indirdim, ama oyun direkt Rockstar Launcher açılana kadar "oyuna giriliyor" şeklinde görünürken oyuna hiçbir türlü girilemiyor, birkaç çözüm yöntemi denedim fakat olumlu sonuç alamadım. Burada şüphelendiğim şeylerden biri benim 2 Nisan 2024'te GTA 5'ten perma ban yemem. Acaba bu ban diğer Rockstar Games oyunlarıyla ilgili problem yarattı mı? Ya da tekrar GTA 4 oynayabilir miyim internette 3 gündür araştırmama rağmen bir çözüm bulamadım. Deneyimli arkadaşlardan bir yardım bekliyorum, en azından başına gelmiş ya da ne yapılabileceğini bilen biri ya da fikri olan biri varsa görüşlerine açığım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ban ile alakası bulunmaz. Birbirinden bağımsızdır. Ayrıca bu ban diğer Online oyunları da etkilemez. Yani siz diyelim GTA 5'ten ban yediniz ama RDR2 Online oynayabilirsiniz.

Social Club'u baştan kurabilirsin veya oyunu.

Eki Görüntüle 2472393
Eki Görüntüle 2472394
Hocam benim durum şöyle biraz karışık konuyu inceleyip ona göre öneri verir misin konu açmıştım birkaç gün önce
Konum;
Daha önce oyuna giriş yapıp oynayabiliyordum fakat ne hikmetse bugün Rockstar hesabıma giriş yapsam bile (Steam hesabımda açık arka planda) ama oyuna girmeye çalıştığımda alt resimlerde verdiğim gibi hata yazıları veriyor, sizce sorunun kaynağı nedir? Sorunu çözmemde bilgili arkadaşların, bu konuda bana yardımcı olmasını rica ediyorum sizden dönüş bekliyorum.

Not: Steam'den oyunun dosyalarını doğruladım, tekrar girmeyi denedim ama nafile yine de açmadı.

Hata yazıları:
Eki Görüntüle 2469670Eki Görüntüle 2469671Eki Görüntüle 2469672

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı