GTA 4, Complete Edition Olarak Steam’e Geri Döndü

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
GTA 4, Complete Edition Olarak Steam’e Geri Döndü
GTA IV Steam

Games for Windows Live işkencesinden kurtulan Grand Theft Auto IV, tekrar Steam’e geri döndü. Rockstar’ın geçen ay açıkladığı gibi Grand Theft Auto 4, Games for Windows Live’ın kaldırılması sonrasında online ...

Devamı: GTA 4, Complete Edition Olarak Steam’e Geri Döndü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bana birisi açıklayabilir mi:
Benim gibi oyunu orijinal DVD'den alanlara ne olacak, Steam'e vs lisans anahtarını mı girmemiz gerekecek yoksa üvey evlat gibi ortada mı kaldık?

@ZechPhoenix Evet, oyunu başlattığın da Rockstar launcher ve Social club yazılımlarını yüklüyor. Başlangıçta Rockstar uygulaması çalışıyor. Ben de Rockstar uygulaması önceden yüklüydü. Hesaba giriş yapmıştım. O yüzden oyunu açtığım da, herhangi bir hesaba giriş yapmadım. Orada belki Social club hesabınıza girmenizi isteyebilir.

Mükemmel bir oyun. İnşallah sorunları düzeltmişlerdir.

Mükemmel bir oyun. İnşallah sorunları düzeltmişlerdir.

Düzelen bir şey yok optimizasyon hala aynı gibi. 12 senelik oyunun artık düzeltilebilecek bir şeyi olduğunu sanmıyorum bu saatten sonra.

Düzelen bir şey yok optimizasyon hala aynı gibi. 12 senelik oyunun artık düzeltilebilecek bir şeyi olduğunu sanmıyorum bu saatten sonra.
Optimizasyon evet sorunlu. Ancak nedense Intel HD 4600 ile bazı grafikleri kısıp kasmadan oynuyorum. 2-3 ay öncesinde modlu bile oynamıştım. Nasıl kasmıyor anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı