Anasayfa Haber GTA 4, Complete Edition Olarak Steam’e Geri Döndü

GTA 4, Complete Edition Olarak Steam’e Geri Döndü

GTA IV Steam

Games for Windows Live işkencesinden kurtulan Grand Theft Auto IV, tekrar Steam’e geri döndü.

Rockstar’ın geçen ay açıkladığı gibi Grand Theft Auto 4, Games for Windows Live’ın kaldırılması sonrasında online kısmı olmadan Steam’e geri döndü. Rockstar bunun şerefine GTA 4 veya Liberty City Stories’e sahip olan kullanıcılara temel oyunu ve bağımsız DLC’yi içeren Complete Edition’ı ücretsiz sunuyor.

Diğer sürümler dün Complete Edition ile değiştirildi, ancak devam eden bir oyununuz varsa “Save” dosyaları uyumlu. Bununla birlikte çevrimiçi skor tabloları ve kaldırılan çok oyunculu moda geçemek artık mümkün değil. RamJam FM, Self-Actualization FM ve Vice City FM de radyo istasyonlarının listesinden çıkarıldı.

Gelecek hafta, 24 Mart’ta Tam Sürüm, Steam ve Rockstar Games Launcher’da satın alınabilecek, ancak şu anda yalnızca Steam’de diğer sürümlere sahip olan oyuncular tarafından kullanılabilir. Ürün anahtarınız varsa bunu Launcher’da kullanabilirsiniz. Nisan ayında, GTA 4 veya bağımsız DLC’yi GfWL aracılığıyla alan herkes bu kez Rockstar Games Launcher aracılığıyla Social Club hesaplarını bağlayıp tekrar oynayabilecek.