GTA 4 grafik + ekstralı mod paketi

Hocam GTA 4 the Complete Edition için kullanamaz mıyız bu grafik paketini?

Hayır bu paket Complete Edition da çalışmaz downgrade şart. Ama comlate Edition için ayrı bir rehberim mevcut ona bakabilirsiniz. Bu konunun başında da sonunda da linki mevcut.

bu pakkette şu an fark ettiğim bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Eğer 1.0.7.0 ve daha eski bir oyun sürümünü kullanıyorsanız (ki bu paket bildiğiniz üzere 1.0.4.0 için yapıldı) VRAM değeri 2047MB olarak gözükecektir. Bunu düzeltmenin herhangi bir yolu yok. Eğer bunu göze alıyorsanız bu paketi kurunuz.

Son düzenleme:
Hocam dediklerinizi harfiyen yaptım sağ olun oyun çok güzel oldu ama Türkçe yama çalışmıyor. Bu yaptığımız modlarla uyumlu TR yama var mı?

Ben 3050 Ti ile 30 FPS üstüne çıkamıyorum neden acaba yanlış bir şey mi yapmış olabilirim oyun 1.0.4.0 sürümünde TR yama kurdum oyuna carpack attığım zaman FPS düzeliyor donma olmuyor ama 5dk sonra çöküyor modu kaldırınca kasmalar başlıyor ne yapmam lazım 1 haftadır sil yükle sil yükle gına geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…