Merhaba oyunun sürümünü başarılı bir şekilde düşürüyorum oyun sorunsuz çalışıyor bu durumda fakat verdiğiniz dosyaları oyunun klasörüne attığımda oyun açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Nasıl çözebilirim?
Merhaba oyunun sürümünü başarılı bir şekilde düşürüyorum oyun sorunsuz çalışıyor bu durumda fakat verdiğiniz dosyaları oyunun klasörüne attığımda oyun açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Nasıl çözebilirim?
Oyunu downgrade ettiniz mi? Etmediyseniz konuda konu sahibi detaylarına kadar yazmış, okumamışsınız. Okumadığınız şeyde atlayarak sadece mod isimlerine bakarak o modu haşarılı bir şekilde kuramazsınız ki?
Oyunu downgrade ettiniz mi? Etmediyseniz konuda konu sahibi detaylarına kadar yazmış, okumamışsınız. Okumadığınız şeyde atlayarak sadece mod isimlerine bakarak o modu haşarılı bir şekilde kuramazsınız ki?
Bir arkadaş daha yaşamıştı bu sorunu herkeste olmadığı için çözümünü bilmiyorum internetten araştırın belki bulursunuz.
GTA 4 öyle sorunlu bir oyun ki PC'den PC'ye hatalar değişiyor ve eğer bir hata alırsanız çözümü zor oluyor. Çünkü aldığınız hata çok alakasız nedenlerden dolayı oluşabiliyor.
Bayağı zaman olmuş mesajınızı yeni gördüm. Aslında verdiğim modlar bende sorunsuz çalışıyordu ama demek ki zamanla uyumsuzluklar çıktı. Maalesef olabiliyor böyle şeyler. Elimde olan bir şey değil.
Eğer bir gün tekrar bu sorunlu oyunla uğraşma gücünü kendimde bulursam daha güncel bir rehber hazırlarım.