GTA 4 grafik + ekstralı mod paketi

Merhaba oyunun sürümünü başarılı bir şekilde düşürüyorum oyun sorunsuz çalışıyor bu durumda fakat verdiğiniz dosyaları oyunun klasörüne attığımda oyun açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Nasıl çözebilirim?

aynı sorun bende de var çözebildiniz mi acaba?
Oyunu downgrade ettiniz mi? Etmediyseniz konuda konu sahibi detaylarına kadar yazmış, okumamışsınız. Okumadığınız şeyde atlayarak sadece mod isimlerine bakarak o modu haşarılı bir şekilde kuramazsınız ki?

Oyunu downgrade ettiniz mi? Etmediyseniz konuda konu sahibi detaylarına kadar yazmış, okumamışsınız. Okumadığınız şeyde atlayarak sadece mod isimlerine bakarak o modu haşarılı bir şekilde kuramazsınız ki?
ettim. Konuda yazılan her şeyi sırayla yaptım. Ya oyun siyah ekranda kalıp kapanıyor ya da hiç açılmıyor.

Merhaba oyunun sürümünü başarılı bir şekilde düşürüyorum oyun sorunsuz çalışıyor bu durumda fakat verdiğiniz dosyaları oyunun klasörüne attığımda oyun açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Nasıl çözebilirim?

Silah modunu kurana kadar açılıyordu silah modunda gitti oyun 4 olan sürümde downgrade ettim.
Sorunu nasıl çözdün?

Paketi pek beceremedim oyuna giriyor yüklenirken hata veriyor (out of video Memory - please re-boot your system).

beceremedim sanırım yardımcı olabilecek var mı

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-02 112911.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-02 112911.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Paketi pek beceremedim oyuna giriyor yüklenirken hata veriyor (out of video Memory - please re-boot your System).

Beceremedim sanırım yardımcı olabilecek var mı?

Bir arkadaş daha yaşamıştı bu sorunu herkeste olmadığı için çözümünü bilmiyorum internetten araştırın belki bulursunuz.

GTA 4 öyle sorunlu bir oyun ki PC'den PC'ye hatalar değişiyor ve eğer bir hata alırsanız çözümü zor oluyor. Çünkü aldığınız hata çok alakasız nedenlerden dolayı oluşabiliyor.

Toplu modlardan bazıları uyumsuz modları güncel olarak tek tek siteden indirip attım oyunun klasörüne çözüldü.

Bayağı zaman olmuş mesajınızı yeni gördüm. Aslında verdiğim modlar bende sorunsuz çalışıyordu ama demek ki zamanla uyumsuzluklar çıktı. Maalesef olabiliyor böyle şeyler. Elimde olan bir şey değil.

Eğer bir gün tekrar bu sorunlu oyunla uğraşma gücünü kendimde bulursam daha güncel bir rehber hazırlarım. 🫠

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı