GTA 4 grafik sorunları

xRuzgarC

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
83
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde GTA 4 indirdim. Oynayacaktım fakat grafikler acayip kötüydü. Çok baksam gözüm bozulacak gibi iyice. Sonra en iyiye çektim grafikleri ama yine aynı. Grafiklerde çok sıkıntı yok tek göze vuran şey kenar yumuşatma. Ne kadar yükseğe alsam da sanki hiç açmamışım gibi bozulmalar ve tırtıklanmalar oluyor. Ek olarak mouse hareket ettirirken takılmalar ve ani FPS düşüşleri var. Birkaç yerde gördüğüm şeyleri de uyguladım. Uyumluluk ayarlarındaki tam ekran düzeltmeleri gibi. Yine de ne yaparsam yapayım hep aynı yani bir tık ilerletemedim sorunu. Oyunun optimizasyon sorunu çok diyorlar ama alakası yok bu sorunla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer kişiler NVIDIA Denetim Masası GTA 4 özel ayarlar yapmış olabilirler. Ekstra kenar yumuşatma gibi. NVIDIA varsa onu bir dene derim.
Doğru hocam onları da gördüm ama maalesef bende NVIDIA yok. Ekran kartım Rx 5600 xt. Radeondan birkaç şeylere baktım ama pek anlamam, bir de yaptığım şeyler pek bir şey değiştirmedi. 😕
 
R7 240 ile adrenalin 2020 sürücüsünde açmayı başarmıştım ben. Sonra düşük performans verdiği için kapattım. AMD ekran kartları için bir ayarı olması lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı