GTA 4 için Türkçe yama desteği

Deniz Kuru

Hectopat
GTA 4 ana hikaye için adamakıllı Türkçe yama yapmak istiyorum İngilizcem diyaloglar ve menü için yetiyor fakat yazılım işinde kötüyüm ilk kez yama yapacağım. Yamayı yapmak için hangi programlar lazım bir de yama Türkçe karakterleri destekleyecek bir yama yapacağım. Yardım ederseniz müteşekkir olurum.
Türkçe yama için x gxt editör diye bir uygulama kullanıyorum fakat nasıl türkçe karakter kullanacağım bilmiyorum bilgili biri yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bunu rar'dan çıkart kur oyun dosyasının üstüne ya da bir dosya çıkıyorsa içerisinden yapıştırın belirtilen hedefe tam hatırlayamadım.

Hocam bunu rar'dan çıkart kur oyun dosyasının üstüne ya da bir dosya çıkıyorsa içerisinden yapıştırın belirtilen hedefe tam hatırlayamadım.

Bu yama tam doğru değil diye biliyorum. Arkadaş zaten kendi yapmak istiyor yamayı.

Hocam bunu Rar'dan çıkart kur oyun dosyasının üstüne ya da bir dosya çıkıyorsa içerisinden yapıştırın belirtilen hedefe tam hatırlayamadım.

Bu yama normal GTA 4 için ben Steam'de olan complete Edition versiyonuna göre yapıyorum şu an her şey yolunda tek sorun çevirirken Türkçe karakterler olmadığı içim ı ğ ş gibi yerlere? İşareti gelmesi.

Merhabalar, sanırsam bu işte yenisiniz, ben de bir zamanlar öylesine araştırırken şu videoya denk gelmiştim, boş zamanında izlemeniz iyi olur, gayet güzel bir şekilde anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Notepad kullanabilirsiniz. Oyun, Türkçe karakterleri desteklemiyor ise Türkçe karakterleri kullanamazsınız diye biliyorum.

Merhabalar, sanırsam bu işte yenisiniz, ben de bir zamanlar öylesine araştırırken şu videoya denk gelmiştim, boş zamanında izlemeniz iyi olur, gayet güzel bir şekilde anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Notepad kullanabilirsiniz. Oyun, Türkçe karakterleri desteklemiyor ise Türkçe karakterleri kullanamazsınız diye biliyorum.

The complete Edition sürümünde yapılan bir yamaya tbogt DLC'sine Türkçe karakter eklenmişti yani eklenebiliniyor fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Teşekkür ederim videoyu izleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı