GTA 4 mü? Max Payne 3 mü?

ibomete

Kilopat
Katılım
27 Mayıs 2014
Mesajlar
141
Yer
Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar playstore'dan rockstar kampayasıyla GTA 4 mü alayım Max Payne 3 mü alayım karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada GTA 4'ü biraz oynadım ama Max Payne'yi hiç oynamadım.
 
Arkadaşlar playstore'dan rockstar kampayasıyla GTA 4 mü alıyım Max Payne 3 mü alıyım karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada GTA 4'ü biraz oynadım ama Max Payne'yi hiç oynamadım.
Aynı ikileme ben de düştüm ama ikisi 30 lira yapıyor ve içimiden: Tatava yapma ikisini de al geç demek geliyor. :D
Edit: Eğer bütçe 30 lira için bile kısıtlıysa çıkmasının ardından 6 sene geçmesine rağmen hala optimizasyon sorunları yaşayan bir oyunu almayın, Max Payne 3'ü alın.
 
GTA 4'ü oynadım. Max Payne 3'ü de oynadım. Gerçekten çok güzel. Hikayesi de çok güzel fakat sonlarına doğru niyeyse sıktı biraz. Oyunu bitiremedim. Max Payne 3 derim. GTA 4'ü güzel bir sisteminiz varsa almalısınız. Çünkü optimisazyon sorunları var. Tabi paranız varsa ikisini de alın.:D
 
İkisi de farklı tür oyunlar. GTA 4'ün fizik motoru daha iyi MP3'ten. Fakat shotter kısımlarında MP3 olması gerektiği gibi müthiş bir üstünlük kuruyor. Eğer MP3'ü hiç oynamadıysan kesinlikle oynamalısın. GTA 4'ü oynaman için en az bir GTX 660 alman lazım. MP3'ü almanı tercih ederim. Sıkılmanın "S"sini bile söylemeyeceğini diyebilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı