GTA 4 optimazyonu ne durumda?

Makaleler
11
Biliyorsunuz GTA 4 Steam satışı kalktı ve yeniden geldi. Peki oyunun optimazyonu düzeldi mi bu aralıkta? Şu an sistemi baştan topladığım için oyunu test edemiyorum, oynanmış olanlar bilgi verebilir mi?

Toplama sistem yap bunun için Technopat'ın sistem tavsiyelerine bakabilirisin bakmaz isen işlemci olarak AMD Ryzen 5 1600 koy PUBG'yi kasmadan oynayabilirsin ekran kartı ve RAM yüksekse ayarları yükselterek çatır çatır oynarsın.
@Geronix ryzen adamıysanız tam uyumlu 😀
PUBG CSGO tarzı oyunlar oynamam Gigabyte B75M D3V anakartım çalışır ise İ5 3570 ve RX570 ile yoluma devam edeceğim.

Biliyorsunuz GTA 4 Steam satışı kalktı ve yeniden geldi. Peki oyunun optimazyonu düzeldi mi bu aralıkta? Şu an sistemi baştan topladığım için oyunu test edemiyorum, oynanmış olanlar bilgi verebilir mi?

Geliştirilmesi gereken bir optimızasyon sorunu var bence cünki ilerlerin yüklenmesi gecikiyor düşük GHz işlemciler için bir dert ayrıca ekran katımda lur olmaz kasmalar oluyordu yüksekte oynamam gereken oyunu düşüğe alıp bitirdim ve bitirir bitirmez bir polis karargahı tarayıp oyunu sildim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı