GTA 4 oynarken Mavi Ekran

Regalbeyin

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hatanın adını bilmiyorum ama GTA 4 oynarken bir anda böyle cazzz diye ses geldi ve mavi ekran verdi. Zaten bu aralar pcde virüs vardı ve hatalar alıyordum. Format harici bilgisayarı şöyle güzelleştirmek için neler yapabilirim ?

Zararlı da varsa hiç uğraşmayın. Öncelikle temiz bir Windows 8.1 kurun güncelleştirmelerini yapın. Sağlam bir güvenlik yazılımı kurun. https://www.technopat.net/forum/aygit-suruculeri/13029-technopat-driver-guncelleme-hizmeti.html bu hizmet ile tüm driverlarınızı güncelleyin.

Hem performans sorununuz, hem zararlı sorununuz hem de sistemsel sorunlarınız çözülür. Yok yeni kurulum yapmam derseniz de arkadaşın belirttiği dosyayı ekleyin. Tek tek yönergeler halinde sorunlarınızı çözelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
C/Windows/Minidump dosyasının içindekileri upload eder misiniz ?

İçine girerken izin istiyor. Devam ediyorum. Boş bir klasör çıkıyor.

- - - Güncellendi - - -

Zararlı da varsa hiç uğraşmayın. Öncelikle temiz bir Windows 8.1 kurun güncelleştirmelerini yapın. Sağlam bir güvenlik yazılımı kurun. https://www.technopat.net/forum/aygit-suruculeri/13029-technopat-driver-guncelleme-hizmeti.html bu hizmet ile tüm driverlarınızı güncelleyin.

Hem performans sorununuz, hem zararlı sorununuz hem de sistemsel sorunlarınız çözülür. Yok yeni kurulum yapmam derseniz de arkadaşın belirttiği dosyayı ekleyin. Tek tek yönergeler halinde sorunlarınızı çözelim.

Windows 7 kullanıyorum. Windows 8.1'e geçmeye eriniyorum çünkü bilgisayarımda bir sürü oyun var. Ayrıyetten nasıl yapacağımı bilmiyorum. Zaten Windows 8.1 satın alamam. Yani format yapmadan çözmek istiyorum sorunları. Minidump dosyası boş gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 kullanıyorum. Windows 8.1'e geçmeye eriniyorum çünkü bilgisayarımda bir sürü oyun var. Ayrıyetten nasıl yapacağımı bilmiyorum. Zaten Windows 8.1 satın alamam. Yani format yapmadan çözmek istiyorum sorunları. Minidump dosyası boş gözüküyor.

Windows 8'e geç. Sonra C/Windows/Minidump içindekileri at. Ama anti-virüs kurma.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı