GTA 4 Resmi Patch ve GFWL Sorunları

Rapcopat

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce bir arkadaşım GTA 4 ve EFLC dlc sini hediye etti. Aslında GTA5 ve Online da gayet eğlensem de GTA4 ün Story ve ek paket modu ve oyun içi yapılan bir kaç realiteye daha yakın aktivite beni daha çok cezbetmiştir. Sorun şu; İlk EFLC'yi yükledim (ana oyunu daha önceden bitirmiş, buna hiç bulaşmamıştım geçmişte korsan oynadığımda ve bu hikayeleri de bitirmek istiyordum.) Girdiğimde; Haliyle ilk giriş, Windows10 çözümleri sekmede açık fakat bir deneyeyim dedim.

Ne saçma ki GFWL'a ilk etapta microsoft hesabımın parolası çok uzun olduğundan giriş yapamıyordum şifre yanlış diyordu ama doğru halbuki. Her neyse, şifremi biraz kısaltıp denedim bu sefer hesaba girdi fakat yükleme yapıyorum. ''The Live service may be unavailable ....'' hatası. Windows 10 için çözümlere bakıyorum yok, Live'ı güncelliyorum (sürüm 3.5) e yok. .NET Framework 4.7 kurulu, girip 3.5 i de etkinleştiriyorum yine olmuyor. Verilen tüm CMD komutlarını yazıyorum olmuyor (Xbox support unda bir yetkili, başka bir kullanıcıya da aynı adımları söylemiş bende olmuyor bir türlü.) Modemim ''TP Link 300Mbps Kablosuz N ADSL2+ Modem Router (TD-W8960N 6.0V)'' ara yüzüne girip UpnP kapatıyorum (yapabildiğim kadar, uPNP ile görebildiğim tep hizmeti devre dışı bıraktım zaten) port açmaya çalıştım becerebildim mi emin değilim ama yok yine olmuyor. Bu sefer ana oyunu indirdim, onu deniyorum yine GFWL'a giriş yapamıyorum. Asıl sorunum; Oyunun açılmaması değil bu sonraki etap, sorunum oyunu kaydedecek bir yol bulamamam Online da değil amacım zaten V Online oynuyorum.

Her neyse, GFWL ile ilgili tüm çözümleri deneyip rage attıktan sonra en son resmi Patch'lere baktım. Patch atacağım zaman (1080 veya 1070 resmi sürüm) ana oyunu kurmamı istemişti o zaman indirmiştim. Attığımda Social Club ve GFWL hala düzelmemişti. En son dün video da gösterilen Social Club ekranı gelmiş, play offline vs vardı E posta ve şifre girdiğim halde play diyemiyordum herkesin aldığı Social Club klasik hataydı. Sonra bir şey fark ettim; Ben GTA 4 ün içinde gelen RSSC içerisinden oyun için Social Club'ı kurmamıştım. GTA 5 için olanla olur diyordum. Social Club'ı kurmaya çalışırken bu sefer oyunu steamden orijinal almış olmama rağmen Setup'ın yarısında ''Data2.cab'' dosyasını bulmamı istiyor disc 1 tarzı bir hata veriyor ve belki de oyuna girmemi sağlayacak Social Club kurulmuyordu. Oyunu tam 2 kere silip baştan yükledim 50 GB gibi bir şey daha ayın 4 ünden harcandı. GFWL serverlerinin kapatıldığı söyleniyor şimdi ne olacak ? Ben bu oyunun parasını ödediğim yada ödettirip satın aldığım halde oynayamayacak mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı