Görüşüne saygı duyuyorum,kendi gorusume gelirsek ben en çok bu oyunu sevdim.Araclarda holywood filmlerinden esinlenme aksiyon suruslerini andıran süspansiyon fizigi var.Gercekci gerçeğe cok yakin bir his veren Newyork şehri var her bolgesi o bölgenin hissini gerçekten veriyor.Gorevler gercekci hikaye de taksicilikten kuzenimizin pis adamlarla olan borcu harci bagi yüzünden bir şekilde o kirli adamlara bulasip onlara çalışıyoruz onlarda bizleri baska baska kirli adamlarla is yapmaya itiyor.Tum gta lar da oldugu gibi cok ufak bir harita da adam öldürmek çatışmaya gitmek gerçekten sacma sanki şehrin bi ucuna gitmişiz gibi her yerde suç işliyoruz.Ama bu teknik bi olay asiri büyük bir map zaten neredeyse cogu oyunda yok.Ek olarak oyun enb mod lari ile 2024 de çıkmış pekcok oyundan iyi görünüyor.Cizim mesafesi ve kaplamalar disinda.Bu oyunu herkes sevemez zaten sanandreas gibi bir oyun yapısı bekleyenler için uygun değil.Bana göre underrated bir oyun hatta.Halen daha fizik olarak geçen bir oyun göremedim ben bir bu oyun birde mafia 2 araç fizigi.Oyun zaten gerçek Abd yi ele alıyor.Gercek Abd nin ruya olmadigi her şeyin cok zorlukla zorluklarla çevrili olduğunu ve hiç bir şeyin kolay olmadığını gösteriyor.