GTA 4 şişirilmiş bir balondur

Oyunun 2008 yapımı olduğunun farkında mısınız? Günümüz kafası ile oynadıysanız gerek oynanışın gerek o zaman sevilen ama şimdi sevilmeyen görev dizaynının farkına varmak zor olmamalı.
çocukluğum gta sa ile geçti hala daha oynuyorum grovedan çıkıp şehirleri gezip araba modifiye ettirmek eğlence mekanlarında vakit geçirmek taksi polis gibi görevler yapmak.Görevlerde oyunun free roam kısmının dışında farklı eylemler sunması günümüzde bile gta sa bana yeterli kalıyor :)

Sen beğenmedin diye o oyun balon olmuyor. Ayrıca oyunun fizikleri hala çok kötü durmuyor. Eski ama yine de oynanabilir bence. Grafiklerin eski olması normal çıkalı 16 sene olmuş.

Fizikten başka olayı yok zaten ki kontrolleri de çok kanırtıyor insanı.

Hikayesi iyi değil zaten, gönderi sahibinin dediği gibi hikayesi.

Kime göre iyi değil?
Sen beğenmiyorsun diye herkes beğenmeyecek diye bir şey yok?
9 kere bitirdim oyunu.

Çocukluğum GTA SA ile geçti hala daha oynuyorum grovedan çıkıp şehirleri gezip araba modifiye ettirmek eğlence mekanlarında vakit geçirmek taksi polis gibi görevler yapmak. Görevlerde oyunun Free roam kısmının dışında farklı eylemler sunması günümüzde bile GTA SA bana yeterli kalıyor :)

Yani hocam günümüzde ne San Andreas yeterli bir oyun ne de GTA 4 yeterli yani tutup GTA 4 şimdi hiç güzel değil demek de saçma San Andreas kesinlikle oynanabilir demek de aynı şekilde saçma. Her ikisi de nostlaji sayılacak oyunlar GTA 4 belli ki hoşunuza gitmemiş ama o dönemde çok üst seviye bir oyundu. Her oyun döneminin şartlarına göre yargılanmalı günümüze göre değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı