GTA 4 ve 5 2025 yılında oynanır mı?

Hocam zaten iş kişisele gelirse en kötü oyun bile en iyi oyun olabilir burada Hangisi daha iyi diyor nesnel olarak konuşuyoruz o da Gta 4 tabiki
Hocam kişisel zevkler tartışılmaz ama nesnel olarak GTA 4 nasıl en iyisi oluyor. Metacritic ortalamasına göre şöyle değerlendirilmez diyorum;
Genelde oyunlar çıktığı yıl puanlandırıldığı için, GTA 4 ise devrim niteliğinde bir teknik altyapıya sahip olduğundan iyi puan aldı ve PC sürümü değil Xbox 360 sürümü.
Gerçekçi fizik sevenler için lafım yok ama hikaye-karakter duygusu dışında bir GTA oyunundan ne bekliyorsun dersen 4'ün 5'den iyi olduğu bir kısım göremiyorum.

Hocam kişisel zevkler tartışılmaz ama nesnel olarak GTA 4 nasıl en iyisi oluyor. Metacritic ortalamasına göre şöyle değerlendirilmez diyorum;
Genelde oyunlar çıktığı yıl puanlandırıldığı için, GTA 4 ise devrim niteliğinde bir teknik altyapıya sahip olduğundan iyi puan aldı ve PC sürümü değil Xbox 360 sürümü.
Gerçekçi fizik sevenler için lafım yok ama hikaye-karakter duygusu dışında bir GTA oyunundan ne bekliyorsun dersen 4'ün 5'den iyi olduğu bir kısım göremiyorum.
birincisi öyle değil çünkü Rdr2 9.8 den geçenlerde 9.7 ye düştü ikincisi öyle olsaydı 2013 de çağ açan Gta 5 sizce bu kadar Gta 4 ün gerisinde mi olurdu? Gta 4 zamanında kaliteli oyun vardı fazlasıyla.

4 ağır ve gerçekçi fizikleriyle daha ilgi çekici olur gibi aslında araç sürüş açısından.

Hocam günümüzden de aşağı kalıyordur ya :D 10 seneden fazla oldu oyun çıkalı yanlış hatırlamıyorsam, beklentim arttı açıkçası.

Hocam ne 10 senesi 17 sene oldu çıkalı 2008 de çıktı.

GTA 4 oynanır mı diyorsun sana şöyle bir bilgi vereyim en sağlam oyun rating sitesi olan meta Critic'te şu an GTA 4 dünyanın en iyi 3. oyunu. RDR2 ise 9. sırada. Haberin olsun. Kişisel yorum istiyorsan evet oynanır. En iyi GTA oyunu.

O bahsettiğin site de Mario 4. sırada
Sence The Last of Us veya RDR 2 Mario ile kıyaslanabilecek bir oyun mu?
RDR'yi bilmiyorum ama yapay zeka olarak 3 4 sene öncesine kadar en iyi oyun GTA 5'di.
Ben GTA serisinin jenerasyonuyum evet bayağı iyi oyun ama dünyanın en iyisi olma ihtimali
Fenerin UCL alma ihtimalinden daha düşük.

Birincisi öyle değil çünkü RDR2 9.8'den geçenlerde 9.7'ye düştü ikincisi öyle olsaydı 2013 de çağ açan GTA 5 sizce bu kadar GTA 4'ün gerisinde mi olurdu? GTA 4 zamanında kaliteli oyun vardı fazlasıyla.

GTA 4'ün zamanında olup yani 2008 de olan ve çağ açan bir tane oyun söyle.
Çağ açan diyorum
Attiğin site çıktığı dönemin en iyisi başlık adı altında sıralama yapıyor.
Adam gelmiş GTA 4 dünyanın en iyi oyunu diyor.
En iyi oyunda araba kullanma yeteneği oyunu üreten adamda yok.

Son düzenleme:
Hocam ne 10 senesi 17 sene oldu çıkalı 2008 de çıktı.

O bahsettiğin site de Mario 4. sırada
Sence The Last of Us veya RDR 2 Mario ile kıyaslanabilecek bir oyun mu?
RDR'yi bilmiyorum ama yapay zeka olarak 3 4 sene öncesine kadar en iyi oyun GTA 5'di.
Ben GTA serisinin jenerasyonuyum evet bayağı iyi oyun ama dünyanın en iyisi olma ihtimali
Fenerin UCL alma ihtimalinden daha düşük.

GTA 4'ün zamanında olup yani 2008 de olan ve çağ açan bir tane oyun söyle.
Çağ açan diyorum
Attiğin site çıktığı dönemin en iyisi başlık adı altında sıralama yapıyor.
Adam gelmiş GTA 4 dünyanın en iyi oyunu diyor.
En iyi oyunda araba kullanma yeteneği oyunu üreten adamda yok.
Dostum sence öyle bir sıralama var ise oradaki rating ler çıktığı yıla göre midir? biraz düşün bakayım

Gta 4 oynanır mı diyorsun sana şöyle bir bilgi vereyim en sağlam oyun rating sitesi olan meta critic'te şuan Gta 4 dünyanın en iyi 3. oyunu. RDR2 ise 9. sırada. Haberin olsun. Kişisel yorum istiyorsan evet oynanır. En iyi Gta oyunu.
Yanlış hatırlamıyorsam meta critic 1. oyunu yaklaşık 20 yıl önce falan çıkan bir zelda oyunuydu hocam :D Sadece o kıstasa göre düşünmemek lazım, ancak demek istediğinizi anladım, kendi dönemlerinin çok ilerisinde ve bulunmaz farklılıkta oyunlar bunlar. O yüzden şans vereceğim.

Yanlış hatırlamıyorsam meta critic 1. oyunu yaklaşık 20 yıl önce falan çıkan bir zelda oyunuydu hocam :D Sadece o kıstasa göre düşünmemek lazım, ancak demek istediğinizi anladım, kendi dönemlerinin çok ilerisinde ve bulunmaz farklılıkta oyunlar bunlar. O yüzden şans vereceğim.
Yok hocam onlar zaten yanlış yani normalde RDR2 9.8 puanla birinci, ama resmi bir kanıt söylemek istedim. Kişisel yorumumu sonda belirttim zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı