GTA 4 ve 5 2025 yılında oynanır mı?

GTA 4 kotu oyun degil ancak dunyanin en cok satis yapan oyunlarindan biri GTA 5 ile kiyaslayinca cok ara bir sekilde golgesinde kaliyor. GTA 5 cok daha buyuk haritaya ve yeniliklere sahip. Hersey daha gercekci. GTA 4 un renkleri falan karamsar adami boguyor sahsen. Simdi zamanina gore falan bakinca tabi buyuk is ama insan da ne oynadigini sorgulayinca GTA 5 yine daha cok gunumuze uygun geliyor bana. GTA 4 un hikayesi de guzel ama eskide kaldi gibi.

GTA 4 kotu oyun degil ancak dunyanin en cok satis yapan oyunlarindan biri GTA 5 ile kiyaslayinca cok ara bir sekilde golgesinde kaliyor. GTA 5 cok daha buyuk haritaya ve yeniliklere sahip. Hersey daha gercekci. GTA 4 un renkleri falan karamsar adami boguyor sahsen.
Hikaye olarak bakıldığında Gta 4 çok daha üstün. Ayrıca Gta 4 5'in gölgesinde felan kalmıyor hatta fark atıyor Gta 4 dünyanın en iyi 3. oyunu şuan Gta 5 ise 10. sırada

Hocam bir listedeki siralama ile insanlarin zevkini bir tutamazsiniz. Ben satistan ornek verdim dogru ornek olur diye. Adam GTA 4 yerine 5 den zevk alacak belki kesin mi bu?

Beni oyun kanallari ilgilendirmiyor hocam benim zevkimi onlar secmiyor sonucta. Ben bundan zevk aliyorsam bunu oynarim hepsi zaten kisisel zevkten itibaren isteyen istedigini oynayip haz alir. GTA 4 kotu bir oyun degil kesinlikle basyapit oyunlardan biri ciktigi zaman. acik dunyada. Ama GTA 5 cope sayilacak bir oyun degil.

Beni oyun kanallari ilgilendirmiyor hocam benim zevkimi onlar secmiyor sonucta. Ben bundan zevk aliyorsam bunu oynarim hepsi zaten kisisel zevkten itibaren isteyen istedigini oynayip haz alir.
Hocam zaten iş kişisele gelirse en kötü oyun bile en iyi oyun olabilir burada Hangisi daha iyi diyor nesnel olarak konuşuyoruz o da Gta 4 tabiki

Açıkçası iki oyunun da hikayesini deneyim etmedim, 4. oyundan beklentim araç sürüş fizikleri, 5. oyundan çok bir beklentim yok açık dünyada GTA6 çıkana kadar RDR2 gibi bir gerçek var zaten.

Birçok oyunu deneyimledim, o yüzden farklı heyecanlar ve güzel hikaye arıyorum, bu beklentim karşılanır mı? Uymazsa Baldur's Gate 3 düşüneceğim.

Rockstar oyunlarında bir tek GTA 5'i pek sevemedim nedense. GTA 4 kesinlikle oynanır sırıtmıyor en kötü grafik modu kurarsınız ki gerek yok, onun dısında eski olan butun Rockstar oyunları oynanır kanka.

Açıkçası iki oyunun da hikayesini deneyim etmedim, 4. oyundan beklentim araç sürüş fizikleri, 5. oyundan çok bir beklentim yok açık dünyada GTA6 çıkana kadar RDR2 gibi bir gerçek var zaten.

Birçok oyunu deneyimledim, o yüzden farklı heyecanlar ve güzel hikaye arıyorum, bu beklentim karşılanır mı? Uymazsa Baldur's Gate 3 düşüneceğim.

Oynanır ikisi de başyapıt.

GTA 5 Enchanced özellikle ultra ayarlarda cidden iyi gözüküyor. Oynanış ve mekaniklerde modern. Görevleri ve hikaye işleyişi güzel tavsiye ederim. Açık dünyasını geçebilen modern bir oyun yok.

GTA 4 hikayesini ele alırsak karakter ve konu olarak sağlamdır ancak görev dizaynı ve işleyişi berbat. Fizikleri daha gerçekçi alternatif olarak değerlendirirsen daha çok Mafia oyunu gibi hissettiriyor. Checkpoint sistemi olmadığı için bazen canın sıkılabilir. Optimizasyon sıkıntıları mevcut ama taş gibi oyundur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı