GTA 4 vs GTA 5

Ben GTA 4'e girmek istiyordum ancak optimizasyon problemini öğrenince gözüm korktu. Siz oyunu hangi platformdan oynadınız?
Eğer PC'den oynayacaksan "dxvk" kullanmanı öneririm. Oyunu Vulkan ile çalıştırıyor, performansta bayağı artış oluyor.

Son görevdeki bug u 12 yıldır çözemediler 30 FPS'ye kilitlenmediği sürece son görev geçilmiyor.
O görevi düzelttiler herhangi bir sorun yaşamadım. Youtube üzerinden oynayanları izlediğimde onlar sorun yaşamıştı ama ben sorun yaşamadım ve oyunu rahatlıkla bitirdim.

İki oyunu da oynadım. GTA 5 her şekilde alır, GTA 4'ün abartılacak bir olayı yok. Dövüş açısından biraz daha gerçekçiliği var diye GTA 5'den iyi olduğunu söyleyemem.

Ben GTA 4'e girmek istiyordum ancak optimizasyon problemini öğrenince gözüm korktu. Siz oyunu hangi platformdan oynadınız?
Hocam optimizasyon çok büyük bir sorun değil bence çok büyük bir optimizasyon sorunu yok hocam. Ben laptopumdan oynadım.

Oyunlarda grafik çok önemli değildir. Şimdi grafik önemli diyeceksiniz, peki o zaman Cyberpunk'ı neden binlerce kişi iade etti? Grafikleri çok güzeldi halbuki.

Evet ama bence GTA 4'ün hikayesi de güzel değil hem de GTA 5 Online oynanabiliyor.
Herkesin beğendiği şey kendine neden kızgın atıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…