GTA 4 vs GTA 5

GTA 4 güzeldir hoştur ama abartılacak kadar değil GTA 5 ise harikadır. GTA 4'e GTA 5'ten daha güzel diyenler koyun tayfadır (sırf moruk oyuncuyum len) diye bilmek için GTA 4 överler taparlar Enis Kirazoğlu'nun başlattı bir olay hoşuma gitmez.
Gta 4'ü yıllardır oynuyorum ve yıllardır fanıyım Enis Kirazoğlu'yla alakası yok.

Gel kapışalım ğ(!)
1.cümle için silah çeşitliliği az o konuda haklısınız ama silah sesleri gayet güzel ve vuruş hissiyatı da güzel.
Optimizasyon sorunu eskisi kadar yok eğer patates bilgisayarınız yoksa yeni gelen güncellemeyle biraz da olsa optimizasyon düzeltildi.
Bu oyunu oynayanların oynama sebebi zaten hikaye. Açık dünya diğer oyunlarına göre yetersiz kalabilir ama diğer serilerde olmayan güzel aktiviteler var.
GTA 5'in hikayesi serideki en kötü hikaye.
Şu renk paleti olayı harbi canımı sıkmaya başladı. Arkadaş ayarlara girin halledin oyunun temasına göre uyarlanmış gayet güzel bence. GTA 5 sadece açık dünya ve grafiklerde önde yoksa onun dışında her türlü GTA 4 alıyor. Tartışmaya kapalıdır.

Bu nasıl tartışma ha benim söylediğim hiçbir şeye cevap vermemiş siniz 😀 hikâye neden kötü açıkladım tekrar oynayınca hiç beğenmedim.
Dost Kayaoğlu da mesela o ve onu izleyen yayında kac kişi varsa gerçekten farklı bir gözle bakınca hikâye çok kötü geldi bana hep aynı şeyleri yapıyoruz hiç çeşitlilik yok GTA 5 her görev farklı neredeyse mesela 2001 (sanırım 2001) de çıkan GTA Vice City daha çok çeşitliydi.

Gel kapışalım ğ(!)
1.cümle için silah çeşitliliği az o konuda haklısınız ama silah sesleri gayet güzel ve vuruş hissiyatı da güzel.
Optimizasyon sorunu eskisi kadar yok eğer patates bilgisayarınız yoksa yeni gelen güncellemeyle biraz da olsa optimizasyon düzeltildi.
Bu oyunu oynayanların oynama sebebi zaten hikaye. Açık dünya diğer oyunlarına göre yetersiz kalabilir ama diğer serilerde olmayan güzel aktiviteler var.
GTA 5'in hikayesi serideki en kötü hikaye.
Şu renk paleti olayı harbi canımı sıkmaya başladı. Arkadaş ayarlara girin halledin oyunun temasına göre uyarlanmış gayet güzel bence. GTA 5 sadece açık dünya ve grafiklerde önde yoksa onun dışında her türlü GTA 4 alıyor. Tartışmaya kapalıdır.

Mesela hocam Dimitri'nin bize ihanet etme nedenini söyler misiniz?

GTA 4'ü bilmiyorum fakat şunu diyebilirm ki GTA 5'in uçuş dinamikleri leş. Hiç gerçek uçak gibi değil.

GTA IV'de sadece helikopter var :D

Bu nasıl tartışma ha benim söylediğim hiçbir şeye cevap vermemiş siniz 😀 hikâye neden kötü açıkladım tekrar oynayınca hiç beğenmedim.
Dost Kayaoğlu da mesela o ve onu izleyen yayında kac kişi varsa gerçekten farklı bir gözle bakınca hikâye çok kötü geldi bana hep aynı şeyleri yapıyoruz hiç çeşitlilik yok GTA 5 her görev farklı neredeyse mesela 2001 (sanırım 2001) de çıkan GTA Vice City daha çok çeşitliydi.

Nasıl cevap vermemişim? Zaten tost boş insan hiç sevmem kendisini. İstediği kadar görevler farklı olsun GTA 5'te doğru düzgün bir hikaye var mı? Ne farklılık bekliyorsun ki görevlerde. Mafya babalarına çalışıyoruz genellikle. Napalım GTA 5'teki gibi uçuk kaçık görev mi yapalım? Hikaye gayet güzel işlenmiş nesini beğenmediniz? Hikaye konusunda Rockstar Games'in yaptığı en başarılı iş RDR 2'den sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı