S Sercan Yeşil Ziyaretçi 24 Temmuz 2013 #1 Yardımı olacak var mı? Bilgisayarım Msi ge60. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2014
Çözüm Recep Baltaş 19 Nisan 2020 Oyunun güncellenen sürümü ile artık nihayet GFWL saçmalığına bir son verildi. Steam veay RSGL'den alabilirsiniz. Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Steam'de %70 İndirimli Niko Bellic, Johnny Klebitz ve Luis Lopez. Üçünün ortak bir noktası şu: Amerika'nın en berbat şehrinde, paraya ve güce tapınılan, para ve güç sahipleri için cennet yoksullar içinse cehennemin ta kendisi olan Liberty City'de yaşıyorlar. store.steampowered.com
Oyunun güncellenen sürümü ile artık nihayet GFWL saçmalığına bir son verildi. Steam veay RSGL'den alabilirsiniz. Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Steam'de %70 İndirimli Niko Bellic, Johnny Klebitz ve Luis Lopez. Üçünün ortak bir noktası şu: Amerika'nın en berbat şehrinde, paraya ve güce tapınılan, para ve güç sahipleri için cennet yoksullar içinse cehennemin ta kendisi olan Liberty City'de yaşıyorlar. store.steampowered.com
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 24 Mayıs 2014 #21 Silinen üye dedi: Dll hatasını çözdüm şimdi de başka bir hata veriyor baya karışık. Korsan bi dertti bu başka bir dert ya. Genişletmek için tıkla... Şu an ne gibi bir hatası var hocam? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Dll hatasını çözdüm şimdi de başka bir hata veriyor baya karışık. Korsan bi dertti bu başka bir dert ya. Genişletmek için tıkla... Şu an ne gibi bir hatası var hocam?
P pusat57 Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #22 Ozan Demir dedi: Şu an ne gibi bir hatası var hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an EFLEC FATAL ERROR diye bir hata var. Artı 0 Eksi
Ozan Demir dedi: Şu an ne gibi bir hatası var hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an EFLEC FATAL ERROR diye bir hata var.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #23 Böyle bir şey buldum: [Çözüm] Gta EFLC Fatal error RMN 60 hatası | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 24 Mayıs 2014 #24 Oyun hedefinde ki eflauncher tarzı birşey olması lazım gece kafa tam çalışmadı ordan yönetici olarak çalıştırmayı deneyin bir. Artı 0 Eksi
Oyun hedefinde ki eflauncher tarzı birşey olması lazım gece kafa tam çalışmadı ordan yönetici olarak çalıştırmayı deneyin bir.
P pusat57 Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #25 Denedim olmadı. @Silinen üye şu an indiriyorum bakalım. Artı 0 Eksi
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #26 @Recep Baltaş bekleniyor. 8.1'de çalışacağını söylemişti. Artı 0 Eksi
P pusat57 Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #27 O hata da düzeldi ama şimdi de XNET STARTUP hatası verdi. O çalıştırmış ama bu GTA From Libery City fark eder mi? Artı 0 Eksi
O hata da düzeldi ama şimdi de XNET STARTUP hatası verdi. O çalıştırmış ama bu GTA From Libery City fark eder mi?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #28 Silinen üye dedi: O hata da düzeldi ama şimdi de XNET STARTUP hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir türlü bitmiyor sorunlar. Bu arada benim verdiğim linkteki çözümü mü uyguladınız? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: O hata da düzeldi ama şimdi de XNET STARTUP hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir türlü bitmiyor sorunlar. Bu arada benim verdiğim linkteki çözümü mü uyguladınız?
P pusat57 Ziyaretçi 24 Mayıs 2014 #29 Evet ama başka sorun çıktı işte. Sorun olmasın diye orijinal aldık ama. Artı 0 Eksi
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 24 Mayıs 2014 #30 Silinen üye dedi: Evet ama başka sorun çıktı işte. Sorun olmasın diye orijinal aldık ama. Genişletmek için tıkla... Onun da çözümü burda. ;D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Evet ama başka sorun çıktı işte. Sorun olmasın diye orijinal aldık ama. Genişletmek için tıkla... Onun da çözümü burda. ;D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et