Çözüldü GTA 4 Xlive.dll Hatası

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 71
  • Görüntüleme 154.490
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Yardımı olacak var mı? Bilgisayarım Msi ge60.

Xlivedll.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun güncellenen sürümü ile artık nihayet GFWL saçmalığına bir son verildi. Steam veay RSGL'den alabilirsiniz.

Oyunun Steam Platformu üzerinde mi ?
Eğer öyleyse steam herşeyi yüklemez bundan dolayı oyunun dizinine girip oradaki installerin içindeki her şeyi tekrar kur.

Oyunu Vatan PC'den DVD olarak aldım. Birde NVİDİA Experince masasında oyun gözüküyor. Aç dediğimde başlatılacak program bulunamadı diyor.

Hayır karşılaşmadım. Az öncede uyumluluk ayarlarını W8 ile değiştirdim ama yine aynı hata. Diğer Windows sürümleri ilede denedim olmadı. Birde sorun giderice EFLC hatalı dosya buldu diyor. Pardon uyumsuz dosya algılandı diyor.

Şu an indiryorum. Birde GTA BROWSER dosya sürümü 1.0.0. GTA ENCODER'de 1.0.0 ama GTA EFLC'de 1.1.2.0 bir ilgisi olabilir mi?

Şimdi de başka bir hata veriyor. EFLEC FATAL ERROR: Game Needs to be Launched Using LauncEFLC.exe hatası veriyor. Aldığım oyun orijinal neden böyle hatalar yapıyor. Uyumluluğuda W8 yaptım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sercan Yeşil, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı