Çözüldü GTA 4 Xlive.dll Hatası

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 71
  • Görüntüleme 154.465
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Yardımı olacak var mı? Bilgisayarım Msi ge60.

Xlivedll.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun güncellenen sürümü ile artık nihayet GFWL saçmalığına bir son verildi. Steam veay RSGL'den alabilirsiniz.

Ufak bir aramada şu sonuçlara ulaştım:

Kurulumu Autorun yerine doğrudan Setup'dan ve uyumluluk modu kullanarak çalıştırmayı deneyin.
Ayrıca şu yazılımı yükleyip tekrar deneyiniz.

2.Yöntem:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows içine gir orda CSDVersion ona tıkla gir değer verisi yazar ingsi neyse orda 0 yazar orayı 100 yap sonra kapat Bilgisayarını yeniden başlat ve oynu tekrar kur

Yok, ben bir sorun göremiyorum. Köklü üye ve sorun artık birebir bakma ile çözülebilir. Ama tabii ki çözen kişi nasıl çözdüğünü yazmalı bu gibi durumlarda. Öte yandan yeni üyeler için özelden yardım isteme yasağı geçerli.

Teamviewer ID ve şifre yazıp beni etiketlersen bakmak istemim ben de. Orijinal alana hep detsek, tam detsek.

Dll dosyasını yüklemeyi denedinizmi bende de olmuştu böyle hallettim l.a oyunun da gfw vardı bi onda işe yaramadı önceden bölye değildi indirir kurardın:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sercan Yeşil, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı