Çözüldü GTA 4 Xlive.dll Hatası

• Konuyu başlatan Sercan Yeşil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 71
  • Görüntüleme 154.525
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Sercan Yeşil

Ziyaretçi
Yardımı olacak var mı? Bilgisayarım Msi ge60.

Xlivedll.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun güncellenen sürümü ile artık nihayet GFWL saçmalığına bir son verildi. Steam veay RSGL'den alabilirsiniz.

Denetim masasından GTA'yı kaldır diyorum, yetkiniz yok diyor?

Kaldırmaya çalışırken de bu hatayı alıyorum.

GTA 4.png

- - - Güncellendi - - -

Oyunu neden kaldıramıyorum yardım edecek var mı?

Şuraya bak. Bu oyun değil miydi geçen gün 10 TL'ye satılan?

Madem orijinal almıyorsunuz, madem korsan kullanıyorsunuz, bari Crack yapmayı ve update etmeyi bilin.

Buyur bu kart:

Payby.me Card

Bu da oyun:

Grand Theft Auto IV on Steam

Bu da rehber:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam’den GTA 4 aldım, yaz indiriminden. Yüklemesi bugün bitti. Oyunu Steam üzerinden açmaya çalıştığımda Play online ya da offline tarzı seçenekler olan Rockstar Social Club ekranı geliyor. Hangi tuşa tıklarsam tıklayayım, o ekran gidiyor. Oyundan da ses seda gelmiyor. Biraz araştırdım birçok kişide bu problem varmış. Yönetici olarak çalıştırdım ''42 sıra sayısı, C:\windows\system32\xlive.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı '' uyarısını aldım. Sistemim Windows 8 64 Bit, oyunu da kaldıracak seviyede.

Xlive.dll, Games for Windows Live ile ilgili bir sorun olduğunu gösterir. Bu servis Microsoft’un gerçekten de yüz karası servislerinden biridir. Hiç kimse sevmez, herkes nefret eder ama maalesef bir zamanlar çoğu oyuna virüs gibi bulaştı bu servis. Yapımcılar Microsoft’a kanıp bu servisi oyunlarıyla birlikte sundular. Sonuç ise bu: doğru düzgün çalışmayan, sürekli hata veren bir fiyasko. Gerekli programı buradan indirip kurarsan bir sorun kalmayacaktır: Download the Games for Windows Client | PC Games Client - Xbox.com

Arkadaşlar GTA IV From Liberty City aldım fakat açılmadı. 42. sıra sayısı SYSTEM32'de XLİVE DLL. dosyası bulunamadı diyor. İndirip kuruyorum yine aynı hata veriyor. Oyun orijinal neden açılmıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sercan Yeşil, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı