Dostum kimse Techopat'a falan bir şey söylemiyor. Arkadaş hep korsan kullanırım da demiyor, ben neden Far Cry 5'in ek paketine 230 TL Vereyim? (Far Cry New Dawn) Şimdi Ubisoft bu oyunu yaparken ne kadar emek harcadı? oyun demek yanlış olur, DLC'yi yaparken desek daha mantıklı. Hak eden karşılığını alır. Kendi tarafımdan söyleyeyim, The Farm 51 pek bilinmeyen bir şirket. Ben The Farm 51'i Get Even isimli oyunları ile tanımıştım. Geçen yıl çıkış yapan World War 3 isimli harika bir Multiplayer oyunları var, ben WW3'ü oynanış bakımından çok sevmiştim ve oyun içinde ki çeşitlilik aşırı derecede tatmin ediciydi. WW3 parasını sonuna kadar hak eden bir oyun. Battlefield 4, ben istesem Battlefield 4'ü korsan sunucularda MP oynayabilirim ama oynamıyorum neden? çünkü oyun bana parasının karşılığını sonuna kadar sunuyor. Evet EA biraz çıkarcı bir şirket orası ayrı konu.@Silinen üye yapan kişinin emeği ne olacak?
Bir gün sen de bir şey yaparsan inşaallah aynısı başına gelir diyeceğim ama sen hiç bir...
Gaijin Entertainment 2002 kuruluşlu bir Rus firması. Ben Gaijin'i ilk defa Nintendo'da IL2 Sturmovik - Birds Of Prey oyunu ile tanıdım. 3-4 yıldır da Multiplayer Tank Simülasyon'u olan War Thunder'ı oynuyorum. Oyun her ne kadar da bedava ve ilerlemek için birazcık P2W barındırıyor olsa da oyun Tank mekanikleri, grafikleri, oynanış vs. her türlü açıdan beni tatmin ediyor ve parasını sonuna kadar hak ediyor. Biz açık dünyada FPS tabanlı hikaye odaklı oyun isteyip de Ubisoft'u tercih ediyorsak o bize 230 TL'nin hakkını verecek! Gidip de ek paket gibi oyun çıkartıp üzerine 230 TL ekleyip "Alın size yeni oyun" demek olmuyor. Git bak bakalım Witcher 3 oynayıp da parasından, oynanışından, oyun için hatalardan şikayet eden var mı? evet ama ne kadar fazla? neredeyse yok kadar fazla. Bağımsız oyun yapıp da, çıkan oyun da parasını sonuna kadar hak eden bir oyun olursa o oyunu ve yapımcılarını sonuna kadar desteklerim.