GTA 4 yükleme ekranı süresini uzatmak

Finn Mcmissile

Hectopat
Makaleler
1
Evet, biraz saçma gelebilir ama bu oyunun yükleme ekranı çok güzel! Benim laptopta SATA SSD var ve oyun 25-30 saniyede yükleniyor. Yok mu böyle bir mod falan? Yani en azından 1-1, 5 dakika falan olsun. Yani ayrıca hard disk almak mı lazım? Hard disk FPS düşüşleri neden olur diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, biraz saçma gelebilir ama bu oyunun yükleme ekranı çok güzel! Benim laptopta SATA SSD var ve oyun 25-30 saniyede yükleniyor. Yok mu böyle bir mod falan? Yani en azından 1-1, 5 dakika falan olsun. Yani ayrıca hard disk almak mı lazım? Hard disk FPS düşüşleri neden olur diye düşünüyorum.

Hard disk alınca FPS düşüşü olmaz. Unut bunu. SSD veya HDD arasında hiçbir FPS farkı olmaz. Fakat sırf bunun için HDD almak mantıksız.

Yükleme süresini lcpdfr ve üstüne oldukça fazla mod kurarak arttırabilirsin. Bende Steam 10 saniyede açılırken lcpdfr 1 dakikada açılıyor.

Ve, yükleme ekranının sonsuza kadar sürmesini ve hiç bitmemesini istiyorsan oyunun özelliklerinde dosya konumuna "-availablevidmem 0" yazmayı dene. Yani infinite loading screen hatasını ben bu şekilde ama 128 yazarak çözmüştüm, tam tersi de belki yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir çözüm var mı? Kendi yükleme ekranımı yapmak istiyorum ama en fazla 10 saniyede kapanıyor yükleme ekranı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şöyle bir video buldum hocam yardımcı olur umarım.

Bu videoya da ihtiyacınız olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı