Çözüldü GTA 4'te kurulan modu geri silmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xwozzy

Femtopat
Daha fazla  
GTA 4'e daha önce yüklediğimde bu mod sorunsuz çalışıyordu Grand Theft Auto IV: Türkçe Yama • GTA TR ama son indirdiğimde bu modu kurmaya çalıştım fakat bana.
Türkçe yama bilgisayarınızda zaten kurulu. Tekrar kurmak için önceki kurulumu kalıdırın.
Hatası veriyor GTA 4 yerel dosyalarında bulamadım yama dosyasını nasıl bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
"Yamayı nasıl kaldırırım?
Yamayı kaldırmak için Windows Denetim Masası'ndaki Programlar ve Özellikler (ya da Program Ekle veya Kaldır) listesinde "Grand Theft Auto IV Türkçe Yama"yı bularak kaldır seçeneğini seçin. Yamayı kaldırmanızın ardından kurulum esnasında yedeklenmiş olan orijinal dil dosyaları geri yüklenecektir.

Eğer oyunu bilgisayarınızdan kaldıracaksanız; önce yamayı, sonrasında oyunu kaldırmanız daha sağlıklı olacaktır."

Buyrun hocam sitede yazıyor aslında biraz kurcalamak lazım. İyi forumlar.
Beklemedeyim hocam.

Hocam denedim ve maalesef olmadı. Bir türlü silemiyorum şu yamayı.

Beklemedeyim hocam.
Hocam yamayı indirdim tekrar sonra klasörleri değitirmek istediğine emin misin falan dedi evet dedim sonra yamayı sildim çöp kutusundan falan sonra oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım yine olmadı acil yardım lazım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı