Linkteki yerden atılıyor galiba ticket.bana rockstar mail adresini söylermisiniz
 
					
				Konyalıyım hocam ben. Bana mı gönderme yapıyorsunuz şimdi.Hile mi yaptın kardeşim yoksa Konyalı mısın?

Biraz kesin gibi yazdım ancak Epic Games üzerinden alan arkadaşlarım tek seferde ban yediği için tahmin yürüttüm. Bu arada mini mizah şovunuz komik değildi.Kaynak sizin evin klozeti mi? Yoksa banyo musluğu mu?
Kahkaha tufanımı anlayan ince espiri sahibi kişiler gülüyor.Biraz kesin gibi yazdım ancak Epic Games üzerinden alan arkadaşlarım tek seferde ban yediği için tahmin yürüttüm. Bu arada mini mizah şovunuz komik değildi.
Epic Games'den önce olduğunu belirtmiş hocam.
Linkteki yerden atılıyor galiba ticket.bana rockstar mail adresini söylermisiniz
 
					
				Hile açarken bize mi sordunda ban yiyince bizden yardım istiyorsun?Abi doğru hile yaptım KONYALIYIM bu sizi ilgilendirmez para benim hesap benim size ne ben burda insan gibi sorumu sormuşum burda gelmiş bir kaç çomar bana laf söylüyor ben burda sadece soru sordum
Gereksizsin çünkü yardımcı olmak yerine saçma saçma espri yaptığını zannediyorsun. Umarım forum dışındaki hayatında da bu kadar boş değilsindir.Gereksiz olsam burda olmazdın bu incelik nasıl?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.