Linkteki yerden atılıyor galiba ticket.bana rockstar mail adresini söylermisiniz

Epic Games de ücretsiz olduğu için Ban politikasını güncellediler. İlk seferde hemen perma atıyorlar artık. Geçmiş olsun yapacak birşey yok.
Teşekkür ederimLinkteki yerden atılıyor galiba ticket.

Rockstar Games Customer Support
Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Communitysupport.rockstargames.com
Abi doğru hile yaptım konyalıyım bu sizi ilgilendirmez para benim hesap benim size ne ben burada insan gibi sorumu sormuşum burada gelmiş birkaç çomar bana laf söylüyor ben burada sadece soru sordum.
Adam göz göre göre hile açıyor oyunda sonra ban yiyince buraya konu açıyor ve banı nasıl kaldırırım diye soru soruyor.Biz ona laf ediyoruz.Madem ban yemek istemiyosun hilede açmayacaksın yoksa sonuçlarına katlanmak zorundasın öyle değil mi sizce?Adam konu açmış gelen geçen niye hile açtın falan filan ya kardeşim adam hile açtıktan sonra perma banı nasıl kaldıracağını soruyor gelen geçen sallamış, neredeyse kimse de şöyle yap dememiş. Eğer çözümü bilmiyorsan "CEVAP YAZMA". Evet bu kadar basit. Kimsenin avukatı değilim ama sinir oldum mesaj yazayım dedim.
Banı nasıl kaldırırım diye konu açmıyor. Sorun Rockstarın attığı 1 aylık banın kalıcı ban olması. Her ne kadar hile de açmış olsa da banın kalıcı olması normal görülebilecek bir durum değil. Sizin yaptığınız hırsızlıktan 1 sene yatması gereken adama müebbet vermek gibi bir durum oluyor. Durumu desteklemeyebilirsiniz lakin "iyi olmuş açmasaydın" gibi cümleler yanlış.Adam göz göre göre hile açıyor oyunda sonra ban yiyince buraya konu açıyor ve banı nasıl kaldırırım diye soru soruyor.Biz ona laf ediyoruz.Madem ban yemek istemiyosun hilede açmayacaksın yoksa sonuçlarına katlanmak zorundasın öyle değil mi sizce?
Arkadaş hile açtığını kabul ediyor 1 ay olarak gelen cezanın neden perma olduğunu ve nasıl düzelteceğini soruyor. Buna saçma cevaplar gelince ben de tepkimi gösterdim.Adam göz göre göre hile açıyor oyunda sonra ban yiyince buraya konu açıyor ve banı nasıl kaldırırım diye soru soruyor.Biz ona laf ediyoruz.Madem ban yemek istemiyosun hilede açmayacaksın yoksa sonuçlarına katlanmak zorundasın öyle değil mi sizce?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.