Çözüldü GTA 5 1 Ay Yasaklanma Sınırsız Yasaklanmaya Döndü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

WESTChain

Hectopat
Gta 5 den 23.04.2020 tarihinde 1 ay banlandım normalde banımın yarın açılması alzım fakat bugün bi gireyim dedim ama bu sefer perma yazıyordu

Bu mail
Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Bu da oyunda yazan sizce yarın açılırmı.

Adam konu açmış gelen geçen niye hile açtın falan filan ya kardeşim adam hile açtıktan sonra perma banı nasıl kaldıracağını soruyor gelen geçen sallamış, neredeyse kimse de şöyle yap dememiş. Eğer çözümü bilmiyorsan "CEVAP YAZMA". Evet bu kadar basit. Kimsenin avukatı değilim ama sinir oldum mesaj yazayım dedim.

Adamın üzerine gitmeyin yahu. Demek ki pişman olmuş ki soruyor. Sorusuna cevap verin geçin. Gereksiz mesajları da şikayet edebilirsiniz.
20200521_144742.jpg

Adam konu açmış gelen geçen niye hile açtın falan filan ya kardeşim adam hile açtıktan sonra perma banı nasıl kaldıracağını soruyor gelen geçen sallamış, neredeyse kimse de şöyle yap dememiş. Eğer çözümü bilmiyorsan "CEVAP YAZMA". Evet bu kadar basit. Kimsenin avukatı değilim ama sinir oldum mesaj yazayım dedim.
Adam göz göre göre hile açıyor oyunda sonra ban yiyince buraya konu açıyor ve banı nasıl kaldırırım diye soru soruyor.Biz ona laf ediyoruz.Madem ban yemek istemiyosun hilede açmayacaksın yoksa sonuçlarına katlanmak zorundasın öyle değil mi sizce?

Adam göz göre göre hile açıyor oyunda sonra ban yiyince buraya konu açıyor ve banı nasıl kaldırırım diye soru soruyor.Biz ona laf ediyoruz.Madem ban yemek istemiyosun hilede açmayacaksın yoksa sonuçlarına katlanmak zorundasın öyle değil mi sizce?
Banı nasıl kaldırırım diye konu açmıyor. Sorun Rockstarın attığı 1 aylık banın kalıcı ban olması. Her ne kadar hile de açmış olsa da banın kalıcı olması normal görülebilecek bir durum değil. Sizin yaptığınız hırsızlıktan 1 sene yatması gereken adama müebbet vermek gibi bir durum oluyor. Durumu desteklemeyebilirsiniz lakin "iyi olmuş açmasaydın" gibi cümleler yanlış.

Arkadaş hile açtığını kabul ediyor 1 ay olarak gelen cezanın neden perma olduğunu ve nasıl düzelteceğini soruyor. Buna saçma cevaplar gelince ben de tepkimi gösterdim.

Umarım ciddi değilsinizdir.

Arkadaşlar, arkadaş bir hile yapmış ve oyun yapımcıları bu hileye karşın 1 aylık uzaklaştırmayı uygun görmüş. Bu uzaklaştırma perma olunca iyi mi oluyor? Bu nasıl bir zihniyet? Oyun yapımcılarının uygun gördüğü cezayı değil de perma ban almasını mı takdir ediyorsunuz arkadaşın. O zaman en yüksek hileleri açıp oyun zevkinin tamamen içine eden kişiler de perma ban alıyor, basit bir para hilesi yapan bu arkadaş ile aynı süre olacaksa ne anlamı var? Biri cinayetten 10 yıl yattığında birden bu ceza müebbet olursa seri katillerle aynı sürede yatmış olur. Yani 1 insan öldüren kişi zaten her türlü müebbet yiyeceğim, başkalarını da öldüreyim demez mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı