Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community
Biraz kesin gibi yazdım ancak Epic Games üzerinden alan arkadaşlarım tek seferde ban yediği için tahmin yürüttüm. Bu arada mini mizah şovunuz komik değildi.
Biraz kesin gibi yazdım ancak Epic Games üzerinden alan arkadaşlarım tek seferde ban yediği için tahmin yürüttüm. Bu arada mini mizah şovunuz komik değildi.
Suspended ban sayılmıyordu eskiden. Artık Ban sayılıyor. Ama Permada bir sıkıntı var çünkü hiçbir şey yapmadan perma yemeniz imkansız. Bir ticket atın.
Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community
Abi doğru hile yaptım KONYALIYIM bu sizi ilgilendirmez para benim hesap benim size ne ben burda insan gibi sorumu sormuşum burda gelmiş bir kaç çomar bana laf söylüyor ben burda sadece soru sordum