W WESTChain Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 11 22 Mayıs 2020 #1 Gta 5 den 23.04.2020 tarihinde 1 ay banlandım normalde banımın yarın açılması alzım fakat bugün bi gireyim dedim ama bu sefer perma yazıyordu Bu mail Bu da oyunda yazan sizce yarın açılırmı.
Gta 5 den 23.04.2020 tarihinde 1 ay banlandım normalde banımın yarın açılması alzım fakat bugün bi gireyim dedim ama bu sefer perma yazıyordu Bu mail Bu da oyunda yazan sizce yarın açılırmı.
Çözüm White Chocolate Mocha 22 Mayıs 2020 WESTChain dedi: bana rockstar mail adresini söylermisiniz Genişletmek için tıkla... Linkteki yerden atılıyor galiba ticket. Rockstar Games Customer Support Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community support.rockstargames.com
WESTChain dedi: bana rockstar mail adresini söylermisiniz Genişletmek için tıkla... Linkteki yerden atılıyor galiba ticket. Rockstar Games Customer Support Receive help with your Rockstar Games technical issues – Use our Knowledge Base Articles and receive assistance via Callback, Chat, Email, and our Player Supported Community support.rockstargames.com
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 23 Mayıs 2020 #41 Bazinga Physicist dedi: Evet şimdi fark ettim. Hastayım ondan fark etmemişim. Ama bu zamana kadar para kasabilirdi, neden hile yapıyor anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Para basmak çok zor hocam. Aynı şekilde levelde öyle. O ikisi olmayınca bana göre zevki çıkmıyor oyunun. Artı 0 Eksi
Bazinga Physicist dedi: Evet şimdi fark ettim. Hastayım ondan fark etmemişim. Ama bu zamana kadar para kasabilirdi, neden hile yapıyor anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Para basmak çok zor hocam. Aynı şekilde levelde öyle. O ikisi olmayınca bana göre zevki çıkmıyor oyunun.