GTA 5 10 FPS'e düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Sefaagook

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8192
SSD veya HDD modeli
Micron 2200
Ekran kartı
MX110
İşlemci
I5-8265U
Resimde de gördüğünüz gibi, oyun belli aralıklarla FPS düşürüyor. Diğer oyunlarda sorun yok ama sadece GTA 5'te oluyor bu sorun. MSI Afterburner yükledim fakat değerleri anlayamadım iyi mi kötü mü diye. Yardımcı olabilecek var mı?

20220720_154907.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video içinde kullanılan ayarları yapıp dener misin?

Oynadığınız öteki oyunlar nedir?

Valorant, Minecraft, GTA 4(kaldırdım)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video içinde kullanılan ayarları yapıp dener misin?

Her türlü ayarı denedim hocam önceden böyle bir sorun yoktu 7-8 aya kadar.

7-8 ay önce kaç FPS alıyordun? Hangi ayarlardan oynuyorsun? Sistemin sıkıntı.

Dediğim gibi en düşük 25 civarı (ağır çatışmalarda.) En yüksek 35-40 civarı. Uzun zamandır oynamıyorum da neden olduğunu anlayamadım gitti.

Attığınız görselde öyle gözüküyor hocam. Enteresan doğrusu...

Masaüstüne sağ tık > NVIDIA Denetim Masası > 3D ayarların yönetilmesi > özelleştirilecek program seçin > GTA 5'i seçin > tüm ayarları maksimum performans yapıp dener misiniz?

Onu ayarlamıştım da pek fayda etmedi.
20220720_161420.jpg

Dediğim gibi en düşük 25 civarı (ağır çatışmalarda.) En yüksek 35-40 civarı. Uzun zamandır oynamıyorum da neden olduğunu anlayamadım gitti.
Sistem dediğim gibi sıkıntı biraz 7-8 ayda Pc'nin performansında değişikler olabilir.Bütün ayarlarınızı Performansa dayalı yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı