GTA 5 130 TL - G2A [Steam]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun Social Club üzerinden etkinleştirilecek. Social Club hesabınızın kütüphanesinde Gta 5 gözükecek, steam da değil. Steam'dan alanlar ise Social Club'dan onaylattıktan sonra steam kütüphanelerin de gözükecek. En mantıklısı böyle siz katılıyormusunuz?

@Recep Baltaş Ödeme yapamıyorum. 2 tane kredi kartı denedim onlar işe yaramadı. Bu 2 kredi kartı babamın üzerine. Yurt dışı alışverişe açılması gerekiyormuş herhalde. Babamı ikna edemedim müşteri hizmetlerini aramaya. Gittim kendi üzerime olan ziraat kampüs kartına 100 TL attım. O kart da işe yaramadı. Müşteri hizmetlerini aradım yurt dışı alışveriş yapamadığımı söyledim. Müşteri temsilcisi bana telefon numarası kayıtlı değil dedi. Neyse numarayı kaydettirdim. Sonra sipariş vermeye tekrar çalıştım ama yine aynı hatayı verdi. Paypal'a para ekleyerek yapmaya çalıştım. Paypal da bu kart olmaz dedi. Başka hangi yöntemle yapabiliriz siparişi. Biraz uzun oldu yazı ama yardım edersen sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada az önce bende satın aldım. GTA San Andreas keyi elime geçti. Şimdi sıra GTA 5'de sabırla bekliyoruz.

Daha kesin bir bilgi yok. Fakat %50 %50 ihtimal var.

Burdan Recep Baltaşa bi sorum olucaktı. Oyun 24 Mart'da çıktığında bize key gönderilecek demi ?Mail yoluylamı gelicek ?

Bir ben mi alamadım buradan bu oyunu? Lütfen yardım edin.

Key geldiğinde nasıl indireceğiz bu oyunu? RGSC sitesinde key girmek için bir yer yok ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…