Çözüldü GTA 5 2699 sürümü Game Memory error hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

PitBulll

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Palit GTX 1050 ti
i3 10105F
2x Dual Channel Adata 8gb 3200 mhz ddr4
Asus h510 m-k
Goodram 220 gb ssd
WD Green 500 gb hdd
GTA 5'te 3 tane addon araç modum var ve bu hatayı alıyorum gameconfig dosyasını değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi.
Sürüm 2699 Steam'den aldım GTA'yı her yerdeki gameconfig dosyalarını denedim hiçbir şekilde sorun çözülmüyor.

download.png

Herkes çözebilmiş hatayı fakat bi tek ben çözemedim.

Çözüm
Aynı sorun mu bilmiyorum ancak benzer bir sorun yaşamıştım. Hikaye modunu açıp biraz gezdikten sonra oyun beni atıyordu. Sonradan şu videodaki bazı adımları uygulayınca benim sorunum çözüldü. İnceleyin isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aynı sorun mu bilmiyorum ancak benzer bir sorun yaşamıştım. Hikaye modunu açıp biraz gezdikten sonra oyun beni atıyordu. Sonradan şu videodaki bazı adımları uygulayınca benim sorunum çözüldü. İnceleyin isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Packfile ve gameconfig vardı heapadjuster yoktu deneyim bakalım.

@ozgur_krblt Allah senden razı olsun kral sorunu çözdüm çok saol :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı