Arkadaşlar ben V-Sync kapalı kullanıyorum ama yine de 60 FPS alyorum. Ayarları yükseltsem de düşürsem de bir fark yok 60 FPS. Ayrıca benim PC de GTA 5'te oldukça iyi FPS'ler alabilecek düzeyde, herhangi bir arızası yok.
Ekran kartı ayarlarında bir kısıtlama varsa kaldırın. Windows güç ayarlarından yüksek performansa çekin. Olmaz ise sürücüleri güncelle yine olmaz ise sıfırdan Windows kurulumu.
Ekran kartı ayarlarında bir kısıtlama varsa kaldırın. Windows güç ayarlarından yüksek performansa çekin. Olmaz ise sürücüleri güncelle yine olmaz ise sıfırdan Windows kurulumu.
MSI Afterburner gibi bir uygulamadan FPS sabitlenmiş olabilir. Bu uygulamaya göz at hiç bilmiyorsan sil tekrar yüklersin. NVIDIA DDU kaldır sonra tekrar yükle. Çok yüksek ihtimal sorunun düzelecektir.
MSI Afterburner gibi bir uygulamadan FPS sabitlenmiş olabilir. Bu uygulamaya göz at hiç bilmiyorsan sil tekrar yüklersin. NVIDIA DDU kaldır sonra tekrar yükle. Çok yüksek ihtimal sorunun düzelecektir.
Kendi oluşturduğum bir konuda bana doğru çözümü veren kişiyi çözüm olarak işaretledim moderatorler başka birinin yorumunu çözüm olarak işaretlemiş biraz garip.
Ben düzeltemem sanırım sizin mesajınız açıklayıcı olmadığı için çözüm olarak işaretlenmemiş.