Çözüldü GTA 5 60 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Elygrad

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 2060Super 8GB
Anakart
MSI PRO H410M-B
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-10400 CPU @ 2.90GHz,
Arkadaşlar ben V-Sync kapalı kullanıyorum ama yine de 60 FPS alyorum. Ayarları yükseltsem de düşürsem de bir fark yok 60 FPS. Ayrıca benim PC de GTA 5'te oldukça iyi FPS'ler alabilecek düzeyde, herhangi bir arızası yok.

Çözüm
Ekran kartı ayarlarında bir kısıtlama varsa kaldırın. Windows güç ayarlarından yüksek performansa çekin. Olmaz ise sürücüleri güncelle yine olmaz ise sıfırdan Windows kurulumu.
Ekran kartı ayarlarında bir kısıtlama varsa kaldırın. Windows güç ayarlarından yüksek performansa çekin. Olmaz ise sürücüleri güncelle yine olmaz ise sıfırdan Windows kurulumu.

Artı -1 Eksi
Çözüm
MSI Afterburner gibi bir uygulamadan FPS sabitlenmiş olabilir. Bu uygulamaya göz at hiç bilmiyorsan sil tekrar yüklersin. NVIDIA DDU kaldır sonra tekrar yükle. Çok yüksek ihtimal sorunun düzelecektir.

Çok teşekkür ederim sorunum düzeldi. (reset attım PC ye)

Arkadaşlar Windows 10 yükleyin imkanınız varsa Pro Windows 11 bozuk.

Evet hocam düzeltirebilirsen sevinirim. Hiç çözümüm yoktu sevinmiştim çözüm buldum diye ama başkası gözüküyor.

Kendi oluşturduğum bir konuda bana doğru çözümü veren kişiyi çözüm olarak işaretledim moderatorler başka birinin yorumunu çözüm olarak işaretlemiş biraz garip.
Ben düzeltemem sanırım sizin mesajınız açıklayıcı olmadığı için çözüm olarak işaretlenmemiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı