GTA 5 alamayan kaldı mı?

480'de ayni maalesef. HDD bir ihtiyac oldu artik.
Hocam ben 3 tane HDD aldım bilgisayara, HDD'ye şiddet falan da uygulamıyorum düzgün bir biçimde kullanıyorum fakat bozuluyor, düz bozuluyor yani farklı farklı şeyler oluyor.
Artık anakartta falan neler oluyorsa anlamadım ama HDD'leri bozduğunu düşünüyorum.
Vallaha SSD'de sorun yok ama HDD'ler gidiyor. Ben anlamadım bu işi, gidip HDD almak yerine 500 GB SSD alacağım.
 
Gerçekten bir hafta ücretsiz olan GTA 5’i almayan var mı?

Benim o zamanlar sistemim leşti. i3 5005'u kullandığımdan bugünleri hesap edemedim. Ekran kartımda HD 5500'dü sen düşün.
 
Hocam ben alacaktım annem onlar dolandırıcıdır oğlum dedi izin vermedi. Keşke alabilseydim. 3 sene sonra PC toplarsam birisinden Epic hesabı alırım artık.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı