Çözüldü GTA 5 "an error occurred while authenticating with Rockstar Games services" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FRANKY DOYLE

Hectopat
Daha fazla  
8pt69o42kyie1.png

Uzun zamandır girmiyordum, bir gireyim dedim Rockstar Games Launcher böyle hata veriyor. Ama VPN ile girince açıyor. Kısa süreli bir şey mi yoksa hep böyle mi kalacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı problemi yaşıyorum konudaki tüm çözümleri denedim fakat olmadı.
Epic Games ten GTA V oyna ya basınca Rockstar ekranı geliyor böyle kalıyor.

1740922444866.png

Daha sonra da bu hatayı veriyor çözemiyorum.

1740922489337.png

WARP VPN yükledim direkt açıldı haberiniz olsun dostlar, Rockstar Türkiye'ye bir kısıtlama mı getirdi anlayamadım? Çok saçma böyle iş mi olur hep mi böyle olacak bu.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2429813

Uzun zamandır girmiyordum, bir gireyim dedim Rockstar Games Launcher böyle hata veriyor. Ama VPN ile girince açıyor. Kısa süreli bir şey mi yoksa hep böyle mi kalacak?
Adım 1 : Rockstar Games İn Dosya Konumuna Gir.
Adım 2 : socialclub.dll i Kopyala.
Adım 3 : Gta V İn Dosya Konumuna Gir.
Adım 4 : Dll i Yapıştır Ve Yeniden Başlat.
Adım 6 : Oyuna Gir Ve Oldu Diye Sevin. lkhgldfgkdfgdfg

Bende öyle bir dosya yok ki ya. İnternetten DLL indirdim gene yok, kafayı yiyeceğim la.
Rockstar games i sitesinden indirip giriş yapın sonra oradaki dosyayı gta v ye atın

Selam, 2 haftadır Rockstar support ile görüşüyorum, her türlü çözümü denedik olmadı. Oyuna Steam'dan erişmeye çalışıyordum ancak aynı hatayı almaya devam ettim. En sonunda Rockstar hesabıma RDR2 tanımladılar ve oradan problemsiz bir şekilde açıldı, problem Steam'in launcher kısmında hataya düşmesinden kaynaklanıyor. (Denediğim çözümler, Safe Boot, Format, VPN, Warp, Hotspot, Farklı bir internet, steam sil-yükle, rockstar launcher sil-yükle, oyunu sil-yükle, flushdns ...)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı