GTA 5 Ani Takılmalar

Yiğit Kalender

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Karma Dövüş Sanatları Ustası
GTA 5'te 15 DK oynadıktan sonra ani takılmalar yaşıyorum ekran kartım GTX 1050. 8 GB RAM'im var. MSI Afterburner kurdum ve değerlere baktığımda her şey normaldi sıcaklık 60-65 derece arasında gidip geliyordu. RAM kullanımı ise 5-6-7 arasında sürekli değişiyordu. Lütfen yardım edin oyundan hiç zevk almıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun optimizasyon yada ekran kartında teknik hatadan dolayı drop yiyorsunuz driverlerden veya oyunun optimizasyonundan bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum format deneyip driverleri tek tek en güncelinden kurarak oyunu yeniden yükleyerek test edebilirsiniz sorun devam ederse ekran kartı sıkıntılıdır.

Şimdi birkaç sorum olacak tek tek cevaplarsan yardımcı olabilirim.
1-Ekran kartı ve işlemci kullanımını MSI Afterburner programıyla atabilir misin ?
2-Hangi ayarlarda oynuyorsun ?
3-SSD'ye mi kurulu oyun ?
4-Sürücüler güncel mi ?
5-Windows 10 64 bit mi kullanıyorsun ?

Oyun optimizasyon yada ekran kartında teknik hatadan dolayı drop yiyorsunuz driverlerden veya oyunun optimizasyonundan bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum format deneyip driverleri tek tek en güncelinden kurarak oyunu yeniden yükleyerek test edebilirsiniz sorun devam ederse ekran kartı sıkıntılıdır.
Ekran kartında sorun olacağını düşünmüyorum bilgisayarımı yeni aldım aslında fakat oyunun yüklenişinde sorun olabilir oyunu social cluptan almıştım ve yüklenirken gün gün ara vererek yükledim

Şimdi birkaç sorum olacak tek tek cevaplarsan yardımcı olabilirim.
1-Ekran kartı ve işlemci kullanımını MSI Afterburner programıyla atabilir misin ?
2-Hangi ayarlarda oynuyorsun ?
3-SSD'ye mi kurulu oyun ?
4-Sürücüler güncel mi ?
5-Windows 10 64 bit mi kullanıyorsun ?
MSI afterburnerde bir sorun yaşıyorum izleme seçeneğinde osd yi göster diye bir seçenek çıkmıyor o yüzden atamıyorum sürücülerim güncel windows 10 64 bit kullanıyorum oyun SSD ye kurulu değil oyun ayarlarım ise nvıdıa geforce experience nin tavsiye ettiği ayarlar

Yardım edecek yok mu

GTA 5'te 15 DK oynadıktan sonra ani takılmalar yaşıyorum ekran kartım GTX 1050. 8 GB RAM'im var. MSI Afterburner kurdum ve değerlere baktığımda her şey normaldi sıcaklık 60-65 derece arasında gidip geliyordu. RAM kullanımı ise 5-6-7 arasında sürekli değişiyordu. Lütfen yardım edin oyundan hiç zevk almıyorum.

İnternete GTA 5 stuttering fix yaz çıkar ama büyük ihtimal sorun işlemciden işlemcin darboğaz yapyıor olabilir özelliklede araba ile çok hızlı giderken olur bu sorun.

İnternete GTA 5 stuttering fix yaz çıkar ama büyük ihtimal sorun işlemciden işlemcin darboğaz yapyıor olabilir özelliklede araba ile çok hızlı giderken olur bu sorun.
Kardeşim darboğaz yapmıyor birçok araştırma yaptım GTX 1050 i5 7300-HQ ya darboğaz yapması imkansız diyorlardı çözümünü deneyeceğim saol.

VRAM kullanımı ne durumda? Oyun 8 GB RAM'i geçerse ani droplar olabilir.
Oyunu 6 7 gb ram ile oynuyorum 7 yi geçmiyor 4 GB VRAM im var 2 sini kullanıyor.

Bilgisayarın tüm bileşenlerini yazın. Olayı daha net bir görelim.
Bilgisayarım bundan Dell Inspiron 7567 Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Fiyatı

Oyundayken görev yöneticisi aç ve disk kullanımına bak %100 olursa sıkıntı var demek.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    22 KB · Görüntüleme: 104
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı