Bende aynısını yaptım bilmiyorum artıksimeon yanışlıkla kapattım ikinci aramasıydı bidaha ararmı (oyun orjinal) (steam den).
simeon yanışlıkla kapattım ikinci aramasıydı bidaha ararmı (oyun orjinal) (steam den).
Tamam teşekürler aradı
Bende de aynı şekil, online ı sıfırlamayı dene birdeYA BEYLER NOLURR LÜTFEN YARDIM EDİN OLMUYOR YA HARİTADAKİ BÜTÜN MAPAZALARA FİLAN GİTTİM ARAMIYOR Ne olur YARDIM EDİN YA OYUNU RESMEN OYNAYAMIYORUM.
Evet nasıl yapıyoruz ya aramasını bayadır bekliyorum ve aramıyorBirsürü param var aramsını beklerken sürekli gezip para harcıyorum ama aramıyor yardım edin lütfen.
Marketler var onlarda yeşil tik olmayana gir marketin içinde biraz gezin sonra simoan seni arıyor (markete yeşil tık olmaması lazım)Yardım edin GTA 5'te araba ya da ev alamıyorum. Simeon'u 2 defa araması lazım ama aramıyor. Oyunum orijinal ve bu hatanın çözümünü biliyorsanız yardım edebilir misiniz?
Eki Görüntüle 400050
Simeon'un seni araması lazım. Araması için marketten bir şeyler al, kıyafet al. Bir süre sonra seni arar. Ancak o zaman ev, araba alabilirsin.
Marketler var onlarda yeşil tik olmayana gir marketin içinde biraz gezin sonra simoan seni arıyor (markete yeşil tık olmaması lazım)

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.