GTA 5 bedava olacak "iddiası"

Screenshot_50.png

Detroit bedava olursa tadından yenmez gerçekten baya mutlu olurum. Fakat GTA V de verebilirler çokta imkansız değil oyun zaten milyonlarca sattı satabildiği kadar satıp kar elde etti büyük oranda. Şimdi birde böyle patlar zaman içinde oyun içi satın alımlardan kazanırlar diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bedava olur diye düşünüyorum çünkü sayaç koydular ve gizemli oyun yazıyor daha önce böyle bir şey oldu mu hatırlamıyorum.

Tek giremeyen onlar değil, ya senin internetin çok iyi ya da sunucunun anlık hafifliğine denk geldin.

Teminden beri giriyorum hem tarayıcıdan hem uygulamadan sorunsuz çalışıyor zaten serverlerindede bir sıkıntı yok.

Arkadaşlar Epic Games tweet atmış. Ve GTA V'in ücretsiz olacağını bir video ile Twitter'da paylamış. Ardından tweet silinmiş ama bazı kişiler videolarını almayı başarmışlar. Onun haricinde ise mobil kullanıcıların bazıları sayfalarını güncellemediği için hala bu Tweet'i görebiliyorlarmış. Twitter'a bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı