GTA 5 bedava olacak "iddiası"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bedava bir oyun için böyle düşünceli emojiler normal mi? 🙂

Arkadaşlar Epic Games tweet atmış. Ve GTA V'in ücretsiz olacağını bir video ile Twitter'da paylamış. Ardından tweet silinmiş ama bazı kişiler videolarını almayı başarmışlar. Onun haricinde ise mobil kullanıcıların bazıları sayfalarını güncellemediği için hala bu Tweet'i görebiliyorlarmış. Twitter'a bakabilirsiniz.

Bende gözükmüyor.

Sitede herhangi bir erişim sıkıntısı veya yavaşlama gibi bir durum söz konusu değil. Ben aktif olarak erişebiliyorum. Sitenin sizde mi yoksa herkese mi erişim sıkıntısı yaşadığını şu linkten öğrenebilirsiniz:

Eki Görüntüle 561908
Siteye girerken bu hatayı alıyorum şu an. Bu iddialardan dolayı fazla trafik var sanırım. Ama bence GTA 5 bedava olmaz. Eğer detroit olursa çok sevinirim. (Usulca eski nicklerime bakın :) )
Veya quantic Dream'in oyunlarından herhangi birisi olsa da olur. Heavy rain, beyond Two Souls.

Bende aynı hatayı aldım Opera'dan girince düzeldi :d.

Kaç dakika kaldı giremiyorum da lütfen söyler misiniz?

1589442125383.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı