GTA 5 Çalışmayı durdurdu hatası

PEKKA Royale

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2018
Mesajlar
2
Detaylar burada var. Diğer oyunlarda böyle yapmıyor, sadece GTA 5'te bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hatayı 2 yıl boyunca almış ve denemediği yöntem kalmamış birisi olarak sana bir çözüm önerisinde bulunacağım.

1-Ekran kartı driverini sitesinden güncel olarak indir ve temiz bir kurulum yap, düzelip düzelmediğini kontrol et.
2-Eğer düzelmezse büyük ihtimal PSU yetersiz kalıyor, ben sistemi değiştireceğim için PSU masrafına girmeyip sorunu MSI AfterBurner indirerek Core Clock değerini stock değerden 50-100 arası aşşağı çekerek DownClock yapmıştım, sorunumu çözmüştü.
3-Sonuç olarak eğer Yazılımsal olarak sisteminde bir sıkıntı olmadığından eminsen kesinlikle PSU'yu gözden geçirmelisin, en kötü downclock yaparak bunu kontrol edebilirsin.
 
Son düzenleme:
Olur, R7 250 kullanıyorsun sanırım, Core Clock (Çekirdek Hızı) 1050 değerinde olması gerekiyor, bu değeri kademeli olarak önce 1040 - 1030 - 1020 - 1010- 1000 şeklinde Düşürün ve her düşürmede Kaydet butonuna tıklayın, toplamda 50Mhz düşürmüş oluyoruz eğer sistemin bir hata vermezse oyuna girip test edersin
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı