GTA 5 cayo perice hard Mode'da ana hedefi pink diaomd nasıl yapılabilir?

Corix

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben Cayo Perico Heist'inde normal mod da pink diamond ana hedefi ile oynuyorum, şimdi ise hard mode aktif etmek istiyorum fakat oyun hard mode a geçtiği vakit ana hedef yerine pink diamond mı gelir yoksa başka bir şey mi tereddütdeyim, eğer başka bir ana hedef de gelebiliyorsa yardımcı olur musunuz? Hard mode da ana hedefi pink diaomd nasıl yapabilirim veya çıkma şansını nasıl arttırabilirim, bu mümkünse eğer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Cayo Perico Heist'inde normal mod da pink diamond ana hedefi ile oynuyorum, şimdi ise hard mode aktif etmek istiyorum fakat oyun hard mode a geçtiği vakit ana hedef yerine pink diamond mı gelir yoksa başka bir şey mi tereddütdeyim, eğer başka bir ana hedef de gelebiliyorsa yardımcı olur musunuz? Hard mode da ana hedefi pink diaomd nasıl yapabilirim veya çıkma şansını nasıl arttırabilirim, bu mümkünse eğer?

Şansa bağlı oluyor. Hile kullanayım derseniz ( kesinlikle hile kullanımını önermiyorum ) Heist editör kullanabilirsiniz.

hile kullanmam eğer şansa çıkıyorsa, sürekli cayo perico ya gidip ana hedefi değiştirmeye uğraşabilirim dimi ?
Zatem Replay Glitchi ile oynuyorum, hard core da pink diamond çıkarırsam sürekli onunla devam edebilirim diye düşünüyorum

Hile kullanmam eğer şansa çıkıyorsa, sürekli cayo perico ya gidip ana hedefi değiştirmeye uğraşabilirim değil mi?
Zatem Replay Glitchi ile oynuyorum, hard Core da pink diamond çıkarırsam sürekli onunla devam edebilirim diye düşünüyorum

Evet uğrasabilirsin

Evet uğrasabilirsin
şimdi hard core modunu denedim 3 4 kere ama en iyi sadece Bearer Bonds Ana Hedefi çıktı ve 48 dakika geçtiği içinde %60 şans ile sadece tequilla çıkıyor, bu yüzden hard core mode denemektense sanırsam normalde modda Pink Diamond çıkarana kadar denemek ve sadece Pink Diamond almak daha mantıklı gibi geldi, çünkü Hard Core da Pink Diamond çıkarmak için 48 dakikam var ve eğer çıkmazsa bir daha çıkması için 3 gün beklemem gerekecek bu yüzden bana gereksiz geldi, ama şansımı genede arada sırada deneyip Hard Core da Pink Diamond çıkarmayı denicem, param olduğu zaman. Başka bir fikriniz varsa iletebilirseniz sevirim.

Şimdi hard Core modunu denedim 3 4 kere ama en iyi sadece Bearer Bonds Ana Hedefi çıktı ve 48 dakika geçtiği içinde %60 şans ile sadece tequilla çıkıyor, bu yüzden hard Core mode denemektense sanırsam normalde modda Pink Diamond çıkarana kadar denemek ve sadece Pink Diamond almak daha mantıklı gibi geldi, çünkü Hard Core da Pink Diamond çıkarmak için 48 dakikam var ve eğer çıkmazsa bir daha çıkması için 3 gün beklemem gerekecek bu yüzden bana gereksiz geldi, ama şansımı gene de arada sırada deneyip Hard Core da Pink Diamond çıkarmayı deneyeceğim, param olduğu zaman. Başka bir fikriniz varsa iletebilirseniz sevirim.

Maalesef başka bir tavsiyem, fikrim yoktur. Umarım çıkarabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı