GTA 5 cayo perico replay glitch Boosteroid'de olur mu?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Bende kosatka var ve Cayo Perico Heist'ini yapıyorum hep ama prep ve Intel'i yapmak istemiyorum ve bunun bir taktiği var taktik ise tam parayı aldığın an uçak moduna alıyorsun PC'yi ve parayı verip prep ve Intel'i tekrar yapmanı istemiyor. Bende bunu yapmak istiyorum ama bilgisayarım GTA 5'i kaldırmadığı için Boosteroid'den oynuyorum. Peki ben Boosteroid'de oynuyorken tam o sıra uçak moduna alırsam o glitch olabilir mi?

Olmaz. Oyun Boosteroid sunucularında çalıştığı için sadece yayından koparsın. İnterneti oyunun çalıştığı makinede yani sunucuda kesmen gerek, bu da imkansız.

Oyunu çökertebilirsen bir şekilde, o da işe yarar. Ama nasıl yaparsın, bilmem.

Şey diye düşündüm acaba ben Deniz'de yüzerek giderken yani kaçarken o sıra uçak moduna alıp bir süre ilerlesem daha sonra acaba ağı falan keser mi ki? Bildiğim kadarıyla 2-3 dakika boyunca eğer oyundan çıkıp girmezsen tekrar başlatıyor oyunu. Eğer 2-3 dakika içinde dönersen oyundan aynen kaldığın yerden devam ediyorsun.

Replay glitch artık 2'den fazla önerilmiyordu. O sunucu üstünden de yapmanız mümkün değil zaten. Prepler zaten 30dakika sürüyor çok dert etmeyin.

Ya hocam sıkıntı şu. Bende şimdi sparrow helikopteri var ama benim havalimanına gitmem için uçağı kaçırmam lazım ve uçakla gidene kadar zaten süre doluyor ve gidemiyorum. Sonra sinir krizi geçirip arkadaşlarla yapıyorum. Benim arkadaş'ta sağ olsun bayağı bir parası olduğu için kendi yapıyor %85'ini bana veriyor %15'i onun oluyor.

Şey diye düşündüm acaba ben Deniz'de yüzerek giderken yani kaçarken o sıra uçak moduna alıp bir süre ilerlesem daha sonra acaba ağı falan keser mi ki? Bildiğim kadarıyla 2-3 dakika boyunca eğer oyundan çıkıp girmezsen tekrar başlatıyor oyunu. Eğer 2-3 dakika içinde dönersen oyundan aynen kaldığın yerden devam ediyorsun.
İşe yarar ama tutturmak çok zahmetli olur, kumar gibi bir şey anlattığın. Solo şekilde Cayo Perico yapsan daha az zahmetle daha çok kasarsın, internette çokça rehber var speedrunların nasıl yapılacağına dair.

Ya hocam sıkıntı şu. Bende şimdi sparrow helikopteri var ama benim havalimanına gitmem için uçağı kaçırmam lazım ve uçakla gidene kadar zaten süre doluyor ve gidemiyorum. Sonra sinir krizi geçirip arkadaşlarla yapıyorum. Benim arkadaş'ta sağ olsun bayağı bir parası olduğu için kendi yapıyor %85'ini bana veriyor %15'i onun oluyor.
Kosatka'yı uçağın olduğu plaja en yakın yere parkedip oradan Sparrow ile uç. Zaman sıkıntısı yaşamazsın 4 5 dakikada gidiyorsun. Sparrowla zaten uçak patlamıyor roketle orayı.

İşe yarar ama tutturmak çok zahmetli olur, kumar gibi bir şey anlattığın. Solo şekilde Cayo Perico yapsan daha az zahmetle daha çok kasarsın, internette çokça rehber var speedrunların nasıl yapılacağına dair.

Hocam uçak mevzusundan dolayı oyundan soğudum. Zaten almak istediğim çok şey var yakında sistem toplayacağım GTA 5'te uğraşmadan istediğim şeyleri şimdiden almak istiyorum. Ve zaten bitmesine 5-6 gün kaldı maksimum Boosteroid'in.

Kosatka'yı uçağın olduğu plaja en yakın yere parkedip oradan Sparrow ile uç. Zaman sıkıntısı yaşamazsın 4 5 dakikada gidiyorsun. Sparrowla zaten uçak patlamıyor roketle orayı.

Hocam yani ben sparrowla gitsem olur mu?

Uçak kaçırma görevinde süre sıkıntısı çekiyorsun sanırım. Kosatka'da görevi başlatınca dışarı çıkmadan Fast Travel at Kosatka içinde. En yakın plaja denizaltıyı götür(sürerek değil fast travel seçeneği ile) ve oradan Sparrow'la uçağa geç. Hızlıca roketleyip adamları indir ucağa bin ve git. Zaman sıkıntısı yaşamaman lazım. En uzak köşeden gidip alıp dönmeyi deniyorsan zaten çok vakit kaybediyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı