Kardeş online de daha basit sen merak etme. Ben de yaptım. Gelsin paralar gitsin paralar.GTA Online da o kadar basit bir yöntemle hile yapamazsınız büyük ihtimalle Offline da yapmıştır dert etmenize gerek yok.
Okuma kardeşim sende rahatsız okuyorsan.Tamam Arkadaş tamam! Noktayla biten bir cümlen yok maşşallah! Niye her cümlenin sonuna "!" koyuyorsun!?
Tek başıma eğlenir miyim?
Para da seviye de online'da oluyor.GTA Online da o kadar basit bir yöntemle hile yapamazsınız büyük ihtimalle Offline da yapmıştır dert etmenize gerek yok.
Sadece orada gözüken değer değişir. Gerçekten o para elinizde yoktur yani.
İdare eder kardeşim ama yine de yeterli değil. 5 milyar küsür param vardı dün 2 milyar daha yükledim (manyaklık işte).Para da seviye de online'da oluyor.
Ban riski çok Cheat engine en az riskli olanı o gördüğünüz hileler paralı hile. 35-40 euro para vermiş insanlar onlar. Bildiğin Serverları var hilelerinin bağlı olduğu hile korumaları var onların. Onlara bakıp da online'da ban yemezsin demeyin. Konuyla alakalı Cheat engine tehlikeli , bunu kullanan ban yer demiyorum. En güvenli para basma yöntemlerinden!1-Orada gözüken para size geliyor.
2-Ayrıca yapalı bayağı oldu (Yaklaşık 4 ay), hala ban yemedim. Ban riski yok yapabilirsiniz çünkü herkes hile. Para hilesi ve rank hilesinde sıkıntı yok bence. Ancak durduk yere insanları patlatmayın.
En fakir hesabım buPara da seviye de online'da oluyor.
Evet Rocstar gerçekten garip bir firma. Bu arada ismin çok iyiymiş.Herkes hile yapmış. O araba olayı çalışıyor denedim fakat şöyle bir şey var, eğer paranıın miktarını biraz kaçırırsanız oyun sizi garaja sokup satmanıza izin vermiyor hata veriyor ve bunun bedeli oyunu yeniden başlatmak. (Yanlış hatırlamıyorsam yeni session'a girmek ya da Cheat Engine'i yeniden başlatmakta oluyor.)
Rockstar garip bir firma.
Hocam ben 7.000.000 milyon dolar atacaktım oyuna ama 700.000.000 milyon dolar atmışım oyuna sınırsız para ile 1 yıldır kullanıyorum ban yemedim yine de ihtiyacınız yoksa atmayın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.